banner1451
banner1461
Öne Çıkanlar ADAYLIK BAŞVURUSUNU YAPTI GAZETECİ DOĞRU VE TARAFSIZ OLMALI İSTİHBARATIMIZIN HAFIZASI SİLİNMİŞ BASINDAN SORUMLU Menar

Bu haber kez okundu.

AYCAN; ÖĞRENCİ KREDİLERİNDEKİ FAİZ SİLİNSİN

Meclis’teki çalışmalarına aralıksız devam eden Prof. Dr. Sefer Aycan, genelde ülke, özelde Kahramanmaraş sorunlarını gündeme getirmeye devam ediyor. TBMM Genel Kurulunda söz alan Aycan bu defa Kredi ve Yurtlar Kurumundan öğrencilere verilen kredileri zamanında ödeyemeyen öğrencilere fırsat verilmesi gerektiğini söyledi.

Aycan “Yükseköğrenim gençliğinin, yükseköğrenim sırasında Kredi ve Yurtlar Kurumundan yararlanmasını ve öğrenim kredisi almasını Milliyetçi Hareket Partisi Grubu olarak destekliyoruz, bunun daha da yaygınlaştırılmasını öneriyoruz. Yalnız yükseköğrenim kredisi alan gençlerimizin ödeme sıkıntıları olduğu, işe başlayamama nedeniyle zamanında kredilerini ödeyemediklerini biliyoruz. Bu durum karşısında faiz uygulaması yapılmaktadır ve gençlerimizin borç yükü artmaktadır. İyi niyetli olduklarını düşünüyoruz, borçlarını ödeyeceklerine eminiz ama bir kolaylık yapılması gerekiyor. Faiz yükünden kurtaralım ve bunlara borçlarını ödemeye bir fırsat verelim diye düşünüyorum.” dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol