Öne Çıkanlar MÜFTÜ İMRAN KILIÇ ADAY ADAYI OLDU ÇİFTÇİ İÇİNTEK UMUT İLÇELERDE AKOM ÇALIŞMASI Yakında karaciğer nakli de yapılacak GÜLKESEN: ÜLKELERİN GERÇEK ZENGİNLİĞİ İHRACAT

Bu haber kez okundu.

ALİ ÖZTUNÇ OYUNU KULLANDI

Onikişubat ilçesindeki ATATÜRK Anadolu Lisesinde sandıkları gezerek görevlilere başarılar dileyen atom karınca Ali Öztunç, 2474 numaralı sandıkta oy kullandı.

Öztunç, çıkışta gazetecilere yaptığı açıklamada, seçim sonuçlarının ülke için hayırlı olmasını diledi.

Seçimlerin demokrasi yarışı olduğunu ifade ederek, “Kahramanmaraş’ta bir önceki seçimde genel başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu yüzde 22 civarında oy almıştı. Onu artırmak üzere uğraştık, çabaladık. İnşallah daha da artıracağız. Umarım her şey Kahramanmaraş ve Türkiye için güzel olur.” dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner1566