Tarım ve Orman Bakanı ve AK Parti Milletvekili Prof. Dr. Vahit Kirişçi, AK Parti Milletvekilleri Ömer Oruç Bilal Debgici, Mevlüt Kurt, Tuba Köksal ve Prof. Dr. Mehmet Şahin, Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Dr. Nihat Pakdil ve Milletvekili adayları Hasan Gezginç, Koray Kıraç, Ramazan Gürbak ve İl Başkan Yardımcıları Göksun İlçesini ziyaret etti.
Bakan Kirişçi ve Milletvekillerini Göksun ilçesine gelişinde Belediye Başkanı Hüseyin Coşkun Aydın, AK Parti Göksun İlçe Başkanı Mustafa Akgül, Belediye Meclis Üyeleri ve Teşkilat mensupları karşıladı.
Bakan Kirişçi ve Milletvekilleri, Cumhuriyet Meydanındaki Belediyeye ait Çadırda yapılan halk buluşmasında yaptıkları konuşmalarda, 14 Mayıs Pazar günü yapılan Seçimlerde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a ve Cumhur İttifakına verdiği büyük destek için Göksun halkına teşekkür ettiler.
Tarım ve Orman Bakanı Kirişçi, yaptığı konuşmada, “İyi ki Göksun var, İyi ki Göksun’lu kardeşlerim var” dedi.
AK Partinin Millet ve eser siyaseti yaptığına işaret eden Bakan Kirişçi, konuşmasında şunları kaydetti: “Değerli Göksun’lu kardeşlerim, AK Partide ben yok, biz var. AK Partide kendimiz için değil milletimiz için hizmet etmek var, millet ve eser siyaseti var. Bundan dolayı bir aile olarak bugün sizleri ziyaret ediyoruz, tüm teşkilatımızla birlikte huzurunuzdayız. Allah’ın izniyle vermiş olduğunuz bu emanete beş yıl süreyle halel getirmeden Göksun’umuza ve Kahramanmaraş’ımıza ihya ve inşa konusunda hizmet etmekten mutlu olacağız, gurur duyacağız”