banner1451
banner1461
Öne Çıkanlar ADAYLIK BAŞVURUSUNU YAPTI İSTİHBARATIMIZIN HAFIZASI SİLİNMİŞ GAZETECİ DOĞRU VE TARAFSIZ OLMALI BASINDAN SORUMLU Menar

Bu haber kez okundu.

AK PARTİ GELENEKSEL YEMEK İKRAMINA MÜCAHİT KARA DA KATILDI

 

28 Mayıs’ta yapılan Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde tekrar Cumhurbaşkanı seçilen Recep Tayyip Erdoğan’ın zaferi sonucu geleneksel yemek ikramı düzenlendi.

Onikişubat ilçesinin çalışkan genç ve dinamik Ak Parti İlçe Başkanı Mücahit Kara,  “Her seçimden sonra kazanılar zaferin ardından esnaflarımızın düzenlediği geleneksel yemek ikramı programına katıldık. Allah zaferimizi mübarek eylesin” dedi. 

AK PARTİ ONİKİŞUBAT İLÇE BAŞKANI MÜCAHİT KARA”MİLLETİMİZE HİZMET YOLUNDA LİDERİMİZ SAYIN RECEP TAYYİP ERDOĞAN’A GÜÇ KUVVET VERSİN”

AK Parti Onikişubat İlçe Başkanı Mücahit Kara, seçimden önce olduğu gibi seçimden sonra da esnaf ziyaretlerine devam ediyor. Başkan Kara ziyaret ile ilgili şunları belirtti ”Ilıca mahallemizden Yusuf Demircioğlu ve kardeşlerinin Cumhurbaşkanımızın seçim zaferleri sonrası geleneksel yemek ikramı ve galericiler sitesi esnafı Saygılı muhtarımız Menderes Akıllının esnaflara yemek ikramına katıldık.

Rabbimiz zaferimizi mübarek eylesin, milletimize hizmet yolunda Liderimiz Sayın Recep Tayyip Erdogan’a güç kuvvet versin. İkramları kabul, işleri bereketli olsun” dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol