Bir memleket sevdalısı, bölgesinin ve yaşadığı toplumun refahı, mutluluğu için çalışan, gayret gösteren civanmert, delikanlı ve harbi adamdır Hasan Kızıldağ kardeşimiz.

Kendisini tanımam, hiç yüz yüze gelmedik. Ne iş yaptığını da bilmem. Konuşmayı seven biri olduğu belli. Fakat boş birine benzemiyor. Medyadan takip etmiyor değilim. Yiğit, gözüpek bir insan evladına ve yöre sevdalısına benziyor.

Öğrendiğim kadarıyla…

Deli dolu konuştuğuna bakmayın. Gözünü budaktan, cümlelerini dudaktan sakınmayan bu kardeşimiz, iyi bir siyasetçi, kaliteli bir isim.

Şimdi İYİ Partinin ilçesi olan Türkoğlu Belediye Başkan adayı.

*

Bölgede, ilçede tanınırlığı olan birisi. Bölgesinin, ilçesinin sorunlarına vakıf mı, vakıf. Donanımlı birisi mi, dibine kadar.

Geçenlerde bir paylaşımı dikkatimi çekti, sizi de bu paylaşıma ortak etmek istedim. Beğenir veya beğenmezsiniz, o sizin tercihiniz, ama yabana atılacak adam olmadığı gibi, söyledikleri de yabana atılacak şeyler değil.

Buyurun, okuyun, hak verip vermemek size kalmış! Noktasına, virgülüne dokunmadan!

*

“Perşembenin gelişi çarşambadan belli olur. Dolayısıyla bir kişinin iş yapıp yapmayacağı mazisinden belli olur. Bir kaç gündür tüm konuşanları ve konuşulanları dinledim. Sahte Pehlivanlar gibi birbirlerine sahte peşrev çektiklerinden başka bir şey görmedim.

Ancak şimdi söz sırası bizde... Ayırmadan kayırmadan hepsine toplu muamelede bulunacağım.

Ben yıllarca iktidar partisinin İlçe Başkanlığını yapacağım da İlçem 1 yıldır enkaz halinde yaraları sarılmamış durumda bekleyecek öyle mi?

Hayır, tam tersine İlçemin yeniden ihyası ve inşası için tüm enerjimi harcayıp İlçemizi yaşanabilir bir kent haline çoktandır dönüştürmüştüm. Ama kelin tırnağı olsa başını kaşır misali AKP’de elde olan malzeme ilçemizin hayrına olacak şeylere kifayet etmemektedir.

Öbür taraftan ben 15 yıldır Ziraat Odası başkanı olacağım da, Oda’ya ait 1 tane ambulans, 1 tane pamuk toplama makinesi, 1 tane pancar toplama makinesi ve 1 tane bitki ilaçlama makinesi bile olmayacak!

Gelsin ÇKS dosya ücreti ve sonrasında yan gelip yatacağım öyle mi? İlçemdeki  pamuk toplama, mısır ve buğday biçme ücreti, vs. Çukurova’nın iki katı olacak, akabinde meydanlara çıkıp Türkoğlu sevdalısı olduğumu  bildireceğim ha!

Bilinç altından da Türkoğlu'nu paylaşım savaşı vereceğim, vay be!

Hiç kimse hayal kurmasın, Hasan KIZILDAĞ ve arkadaşları kimseye hayal kurdurmayacaktır. Gün itibariyle milletimizi aydınlatmaya devam edeceğiz.

Artık söz sırası bizde!”

*

Buraya kadar.

En çok da YRP adayını eleştiriyor, kimse hayal kurmasın diyor, iddiasını ortaya atıyor, milleti aydınlatma noktasında dur durak tanımayacağını ileri sürüyor.

Böyle adaya can kurban!

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol