banner1483

Biz zaman zaman, bu şehirde başarı hikâyeleri yazmış, kendine dair hikâyeleri de olan, insanların yaşam kalitesine katkı sağlayan insanları onure etmek adına size servis ederken, bu değerli dostların kurdukları gönül bağı ile çevresinde ve çalıştıkları kurumda, ya da bulundukları çevrede sevilen sayılan, özgül ağırlıkları olan kişiler olmasına dikkat ediyoruz.

Bu değerlendirme ve yorumun ışığında, bugün size Onikişubat Belediyesinin başarılı, o kadar da beyefendi basın müdürü Serhat Gümüş’ü yazacağım.

Bir kere insan evladı.

Bir kere samimi.

Bir kere dürüst, bir kere onbin kere sağlam karakter sahibi, bir kere değil, onbin kere de değil,  milyon kere beyefendi, işine ve çalıştığı kuruma sadık bir sorumluluk sahibi. Nezaket ehli, beyefendi.

Onikişubat Belediyesinin, basın bölümünün hafızası. Basın mensupları ile sağlıklı, iyi niyetli bir diyalog kurmakta mahir!

Temsil noktasında on numara!

*

7’inci ayın 7’sinde o güzel insanın, sevgili müdürümün doğum günü idi.

Yaşının kaç olduğunun önemi yok. Her daim güleç yüzlü, her daim yaklaşım, paylaşım ve beşeri ilişkiler konusunda işinin ehli, kurumunu yüceltmek, bu şehirde belediyeciliğin kitabını yazmış gülmek ve gülümsemenin en yakışan ismi Hanefi Mahçiçek’i mahcup etmemek adına özveriyle çalışan bir dost insan Serhat Gümüş.

Nice yaşlara sevgili müdürüm!

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol