banner1483

Türkiye Güreş Federasyonu Başkanı Şeref Eroğlu, Avrupa Güreş Şampiyonasında altın madalya kazanan sporcularımızla birlikte, Ankara Valisi Vasip Şahin’i ziyaret ediyor.

Başkan sayın Şeref Eroğlu, Ankara’yı, bürokrasiyi iyi bilir ve tanır. Bu nedenle de ilişkilerini hep düzeyli, mesafeli ve hatırlı sürdürmüştür. Çünkü Ankara’da hatırı sayılır bir saygınlığı, yeri var.

Bu bağlamda, başkentimizin en büyük mülki amiri, Ankara Valisi sayın Vasip Şahin’i ziyaret etmesi anlamlıdır. Ata sporumuza bürokrasinin de destek vermesi, zaman ayırması, inanmıyorum Şeref Eroğlu gibi bir marka değeri yüksek güreşçinin, hiçbir siyasi beklentisi olmayan, sporun içinden gelip ülkemize ve şehrimize şampiyonluklar kazandırmış bir efsane güreşçiyi kabul etmesi takdire şayan.

*

Bakın, Ankara Valisi sayın Vasip Şahin ne diyor Eroğlu için; “Şampiyonada hem kadın, hem de erkeklerde kazandığınız başarılar ile bizi gururlandırdığınız için sizin nezdinizde bütün sporcuları ve emeği geçenleri tebrik ederim. Sayın Şeref Eroğlu’nun Güreş Federasyonu Başkanlığına seçilmesiyle birlikte ata sporumuz güreş büyük bir ivme kazandı. Alınan başarılar bizi çok mutlu ediyor. Ankara Valiliği olarak her zaman destek vereceğiz”

Bu destek, sadece sevgili Eroğlu’na değil, Türk güreşine ve bir anlamda da Kahramanmaraş’a verilmiş bir destek ve zaman ayırmadır.

Teşekkürler sayın Valim!

*

Dönelim Kahramanmaraş’a, dönelim Dulkadiroğlu Belediyesinin Eroğlu’nun  köyündeki güreş alanına yapılmakta olan değişikliklere…

Bir önceki yazımız da, daha önceleri de yüz akımız, gururumuz Eroğlu adına güreşler düzenlenmişti Dereköy’de.

Şimdi Dereköy’deki güreş alanı Başkan Necati Okay tarafından, Başkan Eroğlu’nun adına ve şanına yakışır bir düzenle yeniden elden geçiriliyor. Daha önce bu alanda Türkiye ve dünya şampiyonaları düzenlenmişti.

Ama yetersizdi ve bazı fiziki yatırımlara, eklentilere ihtiyacı vardı. Bunun için oluşturulan projede yeniliklere gidildi.

Zemini ile tribünleri ile soyunma odaları ile bu ayın içinde yapılacak olan şampiyonaya hazırlanırken, biz emeği geçen Dulkadiroğlu Belediyesine, Başkan sayın Necati Okay’a Başkan Eroğlu adına teşekkür ediyoruz.

*

NOT: Yenilenmiş ve tamamlanmak üzere olan güreş sahasına, ŞEREF EROĞLU ER MEYDANI ismi verilirse, şık düşer diyorum. Güreş camiasına en güzel hediyesi olacaktır. Sayın Okay’a yakışan bu olur.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol