Sami abi dediysem, tabi ki Sami Kervancıoğlu’ndan söz ediyorum, edeceğim açıkçası.

Gördüğüm, medyada takip ettiğim gazetelerde ve internet sitelerinde okuduğum kadarıyla, işine gönülden bağlı bir işletmeci. Bir de hayret ettiğim, o kadar yoğun işi arasında, ait olduğu sektöre, kentin en etkin sivil toplum kuruluşu olan MÜSİAD’a zaman ayırıyor, işlerini takip ediyor, en çok da hoşuma giden tarafı, sosyal medyayı harika kullanıyor.

Maşallah, bir gazete çıkartmadığı eksik! İşinin patronu, MÜSİAD’ın patronu, bir de gazete patronu olursa yakında şaşırmayın!

Gerçi gazete patronu olmasına gerek yok, gazetemizin ve sitemizin genel yayın yönetmeni olarak, unun gazetemizde ve sitemizde yazması bile bizim için büyük onur.

*

Sami Abi’nin gazetemizde yazması, yorumlarının kamuoyunca okunması, kendisine değilse de, bize artısı olacaktır. Çünkü popülere bir insan. Yalnız anlamadığım, dondurma, yani gıda sektörü yanında, iş dünyasına olan katkısı kadar, sosyal medyayı bu kadar yoğun kullanması…

Ne ara vakit buluyor, maşallah deyim de nazar değmesin!

*

Bir kere, güleç yüzlü insanlardan zarar gelmez! Sıcakkanlı, sempatik, samimi ve içten gülümsemeyi biliyor ki, ona güvenin.

Aşına düşkün, işine düşkün, ailesine düşkün insanlardan biri olduğu için, mükemmel bir aile reisi olduğu için, memleketine düşkün olduğu için o kişinin başarılı olmaması için hiçbir sebep yok!

*

Yine haberlerden öğreniyorum, şimdi yeni şubeler açma peşindeymiş. Sami abi tam bir işkolik. Allah onu çalışmak için, üretmek için, sektörünü geliştirmek, bu şehre hizmet etmek için yaratmış.

Yorulmuyor, bir gün olsun ‘öf, yeter yahu!’ dediğini duymadım.

Maşallah, her geçen gün başarı hikâyeleri yazıyor. Duyduğum kadarı ile de hatıralarını yazdırıyormuş. Yakışır.

*

Son notum, Kervanhan’ın müdürü, genç yetenek, uzaktan da olsa tanıdığım  Yaşar Kireçci kardeşime ait. Ne zaman görsem, bir ciddiyet, bir otorite abidesi.

Gelecek ondan çok şey bekliyor.

Yıldızı parlayan genç yeteneklerden. Yüce Mevlam, gerek sayın Sami Kervancıoğlu’nun ve Yaşar Kireçci’nin işlerin rast getirsin.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol