Öne Çıkanlar BAŞKAN TOPBAŞ ANILARINI TAZELEDİ Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye SAHADA ÇALIŞIYORUZ! AYDIN; KILAVUZLU SULAMASINI BİTİRECEĞİZ baskan

Bu haber kez okundu.

UĞUR GÖZ, KALİTE VE STANDARDI YÜKSELTTİ
 Kayıt sistemi, iş akışı, hasta konforu, güvenlik hijyen ve daha birçok kriter açısında yapılan denetimlerden büyük bir başarı ile çıktı.

Hastane başhekimi Op.Dr. Uğur Toka yaptığı açıklamada ''Biz kurum olarak hep daha iyi olmayı hedefliyoruz  ,  kendimizle yarışıyoruz .  Bu  çalışmalarımızın,  bakanlığımızın uzman denetim ekibi tarafından tespit edilip A sınıfı hastane  ünvanımızı korumak bizi çok memnun etti. Hastanemiz  bölgemizde referans  hastane olma yolunda  her gün mesafe almaktadır. Hastalarımızın yaklaşık  % 30 u  çevre  illerden gelen çok  sorunlu, komplike hastalardır. Yakın illerdeki ciddi hastaların şifa bulmak için  ilk  aklına  gelen  hastanelerden  biri  olmak,  hem  bizim  için  hem de Maraşımız  için  gurur  verici  bir  durumdur. Başkalarından iyi olmak  erdem  değildir  dünden  iyi  olmak  erdemdir  diyerek  çalışmalarımıza  aynı  şevkle  devam  edeceğiz''  dedi.










Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol