banner1482
Öne Çıkanlar PAZAR GÜNÜ DANANIN KUYRUĞU KOPUYOR PAZARCIK MESLEK YÜKSEKOKULU MEZUNİYET TÖRENİ TÜRK ÇİFTÇİSİNE HİZMETTE ASIRLIK MARKA TÜNELLER YOĞUN BAKIMA ALINDI TÜRKÜLERLE YOLDAŞIZ OZANLARLA GARDAŞIZ

Bu haber kez okundu.

  TEKNİSYENLERDEN ÇİTİL’E ZİYARET!
 Acil Tıp Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Att.Hakan Eskioğlu ve dernek kurucuları tarafından gerçekleştirilen ziyarette,  Dr. M. İlker Çitil’e yakın tarihte kurulmuş olan dernek hakkında bilgi verildi.

Acil Tıp Teknisyenlerinin çalışma koşulları hakkında karşılıklı görüş alışverişinin yapıldığı ziyarette, Acil Tıp Teknisyenlerinin özveriyle çalıştığını vurgulayan Dr.M. İlker ÇİTİL, Sağlık Personelinin özellikle sahada karşılaştığı zorlukların aşılmasında İl Sağlık Müdürlüğü olarak her zaman takipçisi  olduklarını ve sorunların çözülmesi noktasında gerek İl düzeyinde gerekse Bakanlığımız düzeyinde her türlü girişimi yaptıklarını ve bundan sonra da yapmaya devam edeceklerini kaydetti.

İlimizin 112 Acil Sağlık Hizmetleri ekibinin yakın zamanda göreve başlayan 81 adet Att ve Paramedikle daha güçlendiğine vurgu yapan Dr. M. İlker ÇİTİL, “4B’li olarak göreve başlayan bu arkadaşlarımız, ilimizin çeşitli noktalarındaki 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonlarında görevlerine başlamışlar ve Kahramanmaraşlı hemşehrilerimizin hayatlarını kurtarma noktasında kar kış demeden her türlü zor ve meşakkatli şartlara rağmen bu ulvi görevi severek yapmaya devam etmektedirler” dedi.

Derneğin İlimize hayırlı olmasını ve olumlu faaliyetlerde bulunmasını temenni eden Dr. M. İlker ÇİTİL, Sağlık alanında faaliyet gösteren bir Sivil Toplum Kuruluşu olarak Acil Tıp Teknisyenleri adına çeşitli faaliyetlerin planlanması ve karşılaşılan sorunların çözümü noktasında ileriye yönelik işbirliği içinde çalışmak istediklerini ifade etti.

 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol