Öne Çıkanlar MUHTARLAR YARDIM KERVANINA KATILDILAR Arafatta olmak KAMEK BAŞARIDAN BAŞARIYA KOŞUYOR MUHAMMED GEVHER TEOG ŞAMPİYONLARINDAN ZİYARET

Bu haber kez okundu.

SAĞLIK-SEN’DEN ‘MORAL’ GECESİ

Programa Sağlık-Sen İl Başkanı Bünyamin Mutlu Demirci, Başkan Yardımcıları ve yönetimi katılım sağlarken, Moral gecesine Çağlayancerit Belediye Başkanı Hanifi Sarıaltun, Ak Parti ilçe Başkanı Ferhat Kekil, Çağlayancerit Hastane Başhekimi Uzm.Dr Ahmet Sarı, Hastane Müdürü Türkan Barak, sendika üyeleri ile çok sayıda sağlık çalışanı katıldı. Programda aynı zamanda Müzik dinletisi ve ikramlarla etkinlikler de gerçekleştirildi.

“TÜM SAĞLIK ÇALIŞANLARI EŞİT DERECEDE KIYMETLİ VE VAZGEÇİLMEZDİR”

Programın açılış konuşmasını yapan Sağlık-Sen Çağlayancerit İlçe Temsilcisi Recai Doğan, birlik ve beraberlik mesajları verdi. Doğan “Sağlık-Sen ile çıkmış olduğumuz bu kutlu yolda, tüm engellemelere rağmen kurum ye kuruluşlarımızda adım atmadık yer bırakmadık. Bir üye yaptık, bir çiçekle bahar olmaz dediler ama bizde, her bahar bir çiçekle başlar dedik. Üye kaydetmeye başladık hamd olsun.

Bizim için üyelik, atılan sıradan bir imza değil, hak ve menfaatlerin korunması adına bize teslim edilen bir emanettir. Dedik bu bağlamda tüm üyelerimiz bizim için unvanına bakılmaksızın eşittir, aynı değerdedir. Doktorundan hemşiresine, teknikerinden, hizmetlisine, sağlık ve sosyal hizmet kuruluşlarında görev yapan herkes eşit derecede kıymetli ve vazgeçilmezdir.

GÖZYAŞIMIZ AYNI

Bizim şiarımızda, dili, dini, ırkı, mezhebi ne olursa olsun ayrım yapmaksızın her bir can kutsaldır, herkes hakkaniyet ölçüsünde aynı imkanlara sahiptir. Tenimizin rengi ister siyah, ister beyaz olsun gözyaşımız aynıdır, sancımız aynıdır, ağrımız aynıdır.

Aslolan insan olmaktır, işte bunun için, üye mi, değil mi demeden sürekli sahadayız. Çağlayancerit İlçemizde Temsilcilerimiz Mehmet Reşit Büyük ve Elif Öksüz ile birlikte herkesin yanında olmaya çalışıyoruz. Klavye başında sendikacılık yapmıyoruz. Durmadan mücadeleye devam ediyoruz.

MÜCADELEMİZE DEVAM EDİYORUZ

Bizim hamurumuzun mayasında çalışanların dertleriyle dertlenmek var. Bu anlayışı benimsemeyenler, Bu işi yapamazlar, yapamıyorlar da. Birileri gibi sadece yetki dönemlerinde sahaya inmiyoruz. Sağlık ve Sosyal Hizmet çalışanlarının sorun ve talepleri için her daim sahada olduğumuz gibi mevcut haklarının korunması ve kazanımların genişletilmesi doğrultusunda da sürekli yükselen bir ivmeyle mücadeleye devam ediyoruz. Onun için Sağlık-Sen büyüyor. Çalışanların bize olan güveni artıyor. Büyük Sağlık-Sen’in her bir ferdine buradan tekrar tekrar teşekkür ediyorum” diye konuştu.

BAŞKAN DEMİRCİ, BİRLİK BERABERLİĞİMİZ İÇİN ÖNEMLİ

Sağlık Sen Kahramanmaraş İl Başkanı Bünyamin Mutlu Demirci ise “Sağlık – Sen olarak ilimizde yetkili olduğumuz tarihten bugüne sizlere layık olmaya, sizlerin sorunlarına çözümler getirmeye, özlük haklarınızın korunması ve yükseltilmesinin yanı sıra sosyal konularda da sizlerin yanında olmaya çalışmaktayız.

Bizi Bu Güzel Moral gecesinde bir araya getiren Çağlayancerit İlçe Temsilciliğimize teşekkür eder, gecemiz ile en kutsal görevleri yerine getiren ve yoğun bir tempoda çalışan sizlere bir nebze de olsa moral vermek amacındayız.

Programın hazırlanmasında özellikle emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. Bu tür programlar, sağlık çalışanlarının birlik ve beraberliği için önemli programlar, inşallah bu programlar devam edecektir” ifadelerini kullandı.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol