banner1483
Öne Çıkanlar ÇOCUKLAR GELENEKSEL OYUNLARDA BULUŞUYOR BÜYÜKŞEHİRİ TUTANA AŞK OLSUN! 3-1 TENİS İL BİRİNCİLİĞİ TURNUVASI TAMAMLANDI ÖZTUNÇ DA İSTİFASINI VERDİ dizi

Bu haber kez okundu.

ÇİTİL, 2015’E KADAR % 50 BÜYÜRÜZ

Kahramanmaraş İl Sağlık Müdürümü Dr. İlker Çitil, mevcut devam eden yatırımlar ve projelerin tamamlanması 2015’i buluyor. 2015 yılında kahramanmaraş’ta yatak sayısı ve kapasite % 50 daha da artmış olacak”dedi.

Kahramanmaraş’ın hasta başına düşen yatak sayısı ve hastanelerin son durumu hakkında bilgiler veren Sağlık Müdürü İlker Çitil, Kahramanmaraş hasta başına düşen yatak sayısında ülke rakamlarının çok gerisindeydi. Necip fazıl şehir hastanesi sayesinde bu rakam belli bir seviyeye getirdi ama hala yeterli noktada değiliz”dedi.

Yapılan yeni yatırımlar ve hizmet kalitesi çıtayı ciddi oranda yükseltti diyen çitil, 2015 yılında Kahramanmaraş büyük bir başarı yakalamış olacak ve hasta başına düşen yatak sayısı % 50 artmış olacak”dedi.

İlçelerde de ciddi bir hastane ve ek bina yatırımı var diyen çitil, son dönemde ilçelerin ciddi tarihi bir sağlık yatırımı aldığını söyledi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol