banner1483

Yaklaşık 1,5 ay önce, kervan@bistro’da kahvaltı sonrası ayrılmış, uzun zamandır haber alamamıştık kendisinden. Sonra öğrendik ki, lanet olası şeker ayaklarına vurmuş, onu hastaneye mecbur ve mahkûm etmişti.

Amerikan Hastanesinde tedavi gördü. Telefonları kapalıydı, önceleri Başkonuş yöneticisi sevgili Serhan Erdoğanyılmaz, sonra da alpedo İstanbul bölge müdürü sevgili Ömer Kara ile irtibat kurarak bilgi alıyor, zaman zaman üzülüyor, kahroluyor, iyileştiğine, eve taşındığına dair bilgiler de ulaştığında seviniyorduk.

Bu süre içinde kendisi ile ancak saniyelerle sınırlı olsa da 2-3 kez konuşabildiğimi hatırlıyorum. ‘Direkten döndüm Mehmet abi! Dua edin!’ diyordu her defasında.

Dualarımızı eksik etmedik!

O’nu İstanbul’da yalnız bırakmayanlardan biri de sevgili dost, Bilal Ardıç idi. Ve bir İstanbul gezisinde Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş ziyaretine gitmiş, geçmiş olsun dileklerinde bulunmuştu.

Biz ise, kıymetli kankam Neşe Yıldızhan ile KENT KULİSİ canlı yayınlarımızda geçmiş olsun dileklerimiz yanında acil şifalar dilemiş, dua etmiştik.

İyiliğe dair dileklerimizi, dualarımızı eksik etmedik. Rabbim de bizlerin, sevenlerinin, dostlarının ve aile efradının dualarını kabul etmiş olmalı ki, direkten dönen sevgili dostumuz iyileşti, eski sağlığına kavuştu ve dün memleketine döndü, sevenleriyle hasret ve özlem giderdi.

Canlı yayınlarımızda sadece sevgili Sami Kervancıoğlu’na değil, tedavileri süren eski milletvekilimiz Ali Sezal ve Müsiad eski başkanı, işadamı Ali Cilve’yi de unutmuyor, dualarımızı gönderiyorduk.

Her yayında yaptık, söyledik.

Çok şükür, dualarımız kabul oldu, dondurma sektörünün sevilen ismi, popüler insan Sami Kervancıoğlu iyileşti ve sevenlerine kavuştu.

Darısı diğer dostlarımız sayın Ali Sezal ve Ali Cilve’nin başına…

Rabbim onlara da acil şifalar versin inşallah!

*

Çalışanlarının ‘Sami ustası’ şehit aile çocuklarının ‘Sami dedesi’ Sami Kervancıoğlu, artık kendisine dikkat etmeli. Herhalde doktorları sıkı bir perhiz uygulattıracaklar. Kendini biraz işin, isimlerin, özellikle sosyal medyanın gerisine çekecek, sadece işine odaklanıp üretim için, istihdam için, yeni yeni pazarlar için çalışmasına devam edecek.

Yeniden hayata döndüğü için, onu bizlere bağışladığı için Rabbime şükürler ediyorum. 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol