banner1483

Sevgili Başkan Osman Okumuş için ne kadar yazı yazdım, emin olun sayısını unuttum! Peki, bu kadar hakkında yazı yazmaya değer ne yaptı da, kelimeleri, cümleleri bu yerel yönetici için feda ettim!

Sadece bendeniz değil, bu sektörde uğraş veren birçok meslektaşım, Türkoğlu Belediye Başkanı sayın Osman Okumuş ve abad ettiği, çehresini ve kaderini değiştirdiği Türkoğlu için yazılar yazdılar, anlaşılan o ki daha da çok yazılar yazılacak.

Çünkü O bu yazılara, bu övgülere müstehak!

Çünkü Okumuş’u anlatmak yetmez, yaşamak lazım. Hani diyorum ya Okumuş adamın hali başka!

*

Bu kez neden Osman Okumuş Başkanı dilime doladım. Anlatayım:

Çeşitli meslek dallarına sahip spor yapmak amacıyla bir araya gelen Maraş Doğa Platformu üyeleri Türkoğlu’na hayran kalmışlar.

Bababurun’dan tarihi değirmene, Şekeroba millet bahçesinden, su parkına, vadi park, Beyoğlu spor kompleksi ve Yoğunoluk Yaylasını gezen platform üyeleri Başkan Okumuş’a övgüler yağdırmışlar. Ee doğru!

Çünkü doğru tek!

Osman Okumuş, geç değil, seneler önce fark edilmiş, fark yaratacağına inalın, farkındalıkları ile öne çıkan, bütün bu teknik belediyecilik hizmetleri yanında, gönül dostu, basın dostu, güler yüzlü bir başkan olarak yerel yönetimler ve siyaset tarihine geçecektir. Geçmediyse geç kalınmış demektir.

Türkoğlu’nun gizli hazinelerini gün yüzüne çıkartarak turizme kazandıran Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş’a Maraş Doğa Platformu üyeleri başarı dileklerinde bulunarak Türkoğluların çok şanslı olduğunu belirtmişler.

Obezetiye açtıkları savaş ile bilenen bölgenin doğa güzelliklerini keşfederek doğada spor yapan Maraş Doğa Platformunun bu haftaki durağı Kahramanmaraş’ın Türkoğlu ilçesi oldu. Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş davetiyle Türkoğlu’na gelen platform üyeleri, yapılan hizmetler karşısında şaşkınlıklarını gizleyememişler.

Haklılar adamlar, belki de ilk kez bu kadar, hele hele küçük bir ilçede başarılara imza atan, adeta mucizeler yaratan bir başkana ilk kez rastlıyorlardır.

Şaşkınlıkları, hayret etmeleri ondan olsa gerek!

*

Senelerdir yazıyoruz, boşuna mı nefes tüketiyoruz!

Türkiye’de, merkez ve ilçelerinde, Türkoğlu’ndaki değişim ve dönüşüme yakından şahit. Canlı yayınımızda, yazılarımızda da ifade ettik, birçok ilde bile olmayan hizmetlerin Türkoğlu’na hayat verdiğini, tüm Kahramanmaraş’ın bu doğa güzelliklerini görmeye mutlaka herkes gelmeli.

Gelmeliler ve Türkoğlu ilçesinde yaşanan mucizeye tanıklık etmeliler.

Çünkü, hiç bir başarı tesadüf değildir. Türkoğlu ilçesi ve AK Parti, Osman Okumuş gibi bir başkana sahip oldukları için çok şanslılar!

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol