banner1451
banner1461

Ne kadar zor yaptığımız iş, yazıyorsun, yorumluyorsun, lakin ne İsa’ya yaranıyorsun, ne Musa’ya. ‘Bizi yok saydın, oysa biz sahadayız, oysa biz 4-5 milletvekili çıkartmayı bekliyoruz!’ deyip, kendini ve partisini kantara çekmeden, aynaya bakmadan üst perdeden sallayanlar kadar, eleştirilere, yorumlara saygı duyan kimseler, bizi objektif yazmakla, davranmak ve konuşmakla değerlendiriyor.

Biz, bizi eleştirenlere saygı duyuyoruz, teşekkür ediyoruz, ama okur yazıda kendi veya gönül verdiği siyasi parti yoksa içinde, ‘Vay, sen bizi nasıl yok sayarsın!’ türünde tepki üstüne tepki gösteriyor.

Kırılıyor, gönül koyuyor!

*

Her gün yazıyorum. Bir yazıya bütün siyasi partileri sığdıramam. Kaldı ki yazının sonunda, ’Yazının devamında diğer siyasi partiler var!’ diye duyuruyorum.

Buna rağmen şimşekleri, tepkileri üzerime çekiyorum. Olsun, okur bizim velinimetimiz, bizim patronumuz. Onlar olmasa bizim kilomuz kaça! Bizi var eden, ayakta tutan sevgili takipçilerimiz, okurlarımız!

Allah onlardan razı olsun!

*

Ha şu da var, birilerinin canı istedi diye, birilerinin keyfi olsun diye hangi partiden olursa olsun, toplumda hiç sevilmeyen, karşılığı olmayan, üstelik de lanetlenmiş insanları sayfama taşımam!

Adını dahi zikretmekten imtina ederim! Benim de kendime dair kırmızı çizgilerim var, kriterlerim var, görüşüm var. Sizin keyfiniz yerine gelsin diye, canınız çekti diye bütün isimleri burada sıralayamam.

*

Gerçekler insanları acıtıyor, kimse ayranım ekşi demiyor. Gerçeklerle yüzlemeyi kabullenemeyince, toplumun değerlerine, önyargılarına aldırmaksızın, ‘Ya benimsin ya kara toprağın’ türündeki şarkı benzeri, sizi tu kaka ilan ediveriyor.

*

Aslına bakılırsa okurun keyfine göre cümlem de yanlış. Bu ülkenin, bu şehrin siyasi gerçekleri var. Bu gerçekler doğrultusunda hareket etmek, düşünmek ve yazmak gerek. Eksik düşündüm, bu da benim hatam.

Bazı takipçilerimiz, MHP’yi ‘diğer partilerden…’ şeklindeki yorumumuza tepki gösterdiler.

Haklılar mı, evet. Kabul etmek gerekir ki, MHP ulusal ve yerel siyasetin çimentosu, sigortası, teminatı.

MHP milletvekili aday adayı dostlarıma, kardeşlerime bu anlamda başarılar diliyorum. 

MHP’siz bir siyaset düşünülemez. Siyasetçi de…

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol