Açılış törenine Milli Yol Partisi Genel Başkanı Remzi Çayır’ın yanı sıra, il ve ilçe yöneticileri ile çok sayıda partili vatandaş katıldı.

GENEL BAŞKAN REMZİ ÇAYIR’DAN SİYASET VE ADALET VURGUSU
Açılışta konuşan Genel Başkan Remzi Çayır, Türkiye’deki siyasi düzeni eleştirerek Milli Yol Partisi'nin farkını ortaya koydu: “Milli Yol Hareketi sahtekar siyasetçileri, çürümüş düzeni, ikiyüzlü siyaseti ve milletin sırtından geçinen anlayışı sonlandırmak için yola çıkmıştır. Bizim hareketimiz, değişim ve dönüşüm isteyen, inançlı ve şerefli bir hareketin adıdır.”

Çayır, konuşmasında siyasetin kirletilmesi halinde adaletin, dürüstlüğün ve hizmetin mümkün olamayacağını vurgulayarak şu sözleri dile getirdi: “Karar verici mekanizma siyasettir. Eğer siyaset çıkar kavgasına dönüşürse, eğer liyakat değil sadakat esas alınırsa bu ülke ilerleyemez. Siyaseti temizlemeden adaleti sağlayamazsınız. Doğru olanı göstermek ve milletin yanında durmak bizim görevimizdir.”

BU ÜLKENİN UMUDU MİLLİ YOL’DUR
Konuşmasında mevcut ekonomik sistemin de halkı ezdiğini belirten Çayır, milletin refahı için mücadele ettiklerini söyledi: “En pahalı arabaya binen, halkını en yüksek enflasyonla ezene lider denmez. Vatandaşa hizmet için gelenler, milletin parasını ve kaynaklarını kendi zenginliği için kullanamaz. Türkiye bu anlayışla bir yere varamaz.”
Ayrıca, “kabine değişikliği” ve “bakanlık teklifi” gibi söylentilere de değinen Çayır, bu tür teklifleri kesin bir dille reddettiğini ifade etti: “Bana bakanlık teklif edenlere, ‘Yanlış kapı çaldınız’ dedim. Çünkü biz, makam için değil, millet için mücadele ediyoruz. Sözümüz var, davamız var, hedefimiz var.”

MİLLİ YOL PARTİSİ KAHRAMANMARAŞ'TA GÜÇLENİYOR
Açılış töreni sonrasında yapılan açıklamalarda, Kahramanmaraş teşkilatının önümüzdeki dönemde daha etkin ve sahada daha görünür olacağı mesajı verildi. İl Başkanı Ali Akkurt, yeni binayla birlikte teşkilat çalışmalarına daha büyük bir ivme kazandıracaklarını vurguladı.

Açılış kurdelasının kesilmesinin ardından Genel Başkan Remzi Çayır ve partililer il binasını gezdiler. İl başkanı Ali Akkurt'dan çalışmalarla ilgili bilgiler aldı. Partililerle sohbet etti.





