Bazı insanları yazmaktan imtina etmem, yorulmam! İçten, severek yazarım. İçimden geldiğince ve samimiyetle o kelimeleri, o cümleleri döktürürüm yazıma.

Yazarken keyif alırsın. Mutlu olursun.

Tabi buna yaparken karakterini, şehre dair yazdığı başarı hikâyelerini, şehre kattığı değerleri de göz önünde tutacaksın.

Bu, Ticaret Borsası Başkanı, NARTEKS sahibi, hayırsever insan Mustafa Narlı için yazdığım kaçıncı yazı, sayısını unuttum.

*

Dün yerel anlamda siyaset hareketli günler geçirdi. YENİDEN REFAH PARTİSİ’nin kıymetli Genel Başkanı sayın Fatih Erbakan Kahramanmaraş’a geldi.

İl başkanı Muhammet Aydoğar’ın bu kaçıncı başarısı, saymaya gerek duymadım. 14 Mayıs seçimlerinde elde ettiği 35.127 oyun boşuna olmadığı gerçeği ile toplum bir kere daha yüzleşirken, liderini davet etti, Bahçelievler semtindeki il binasında ağırladı.

Dün o sokak ana baba günüydü. Muhammet Aydoğar’ı ve ekibini bir kere daha kutluyorum.

*

Cuma namazı sonrası şehrin son günlerdeki çıkışları, tutarlı davranışları, hayırseverlikte yarışı önde götürüşü ile bilinen Ticaret Borsası Başkanı sayın Mustafa Narlı, YRP Lideri Fatih Erbakan’ı fabrikasında ağırladı.

Önce çaylar içilirken karşılıklı muhabbet keyif vericiydi. Sayın Erbakan şehrin sanayisi ve deprem sonraki haline dair bilgiler alırken, Narlı dostumuz doğup büyüdüğü mahallesinde, babası adına yaptırdığı camiden, annesi adına yapımı süren Kur’an kursundan ve 3 yıl önce yitirdiğimiz muhterem kardeşi Hacı Mehmet Narlı adına yaptırdığı okuldan söz edince, duygulanmayan kimse yoktu.

Bir kere daha rahmet olsun gidenlere.

Evet, 6 Şubat depreminde, bu bölgede, bu şehirde yara almayan,  canlarını, hatıralarını, birikimlerini ve hayallerini kaybetmeyen yoktu.

Acılar taze iken şehrin ayağa kalkması gerekiyordu. Esnafın, sanayicinin ayağa kalkması demek, şehrin ayağa kalkması, hayatın normale dönmesi demekti ki, Başkan sayın Narlı bunu dile getirdi.

Ticaret ve Sanayi Odasının gayretli, çalışkan, özverili Başkanı Mustafa Buluntu ile sergilediği performans, uyum ve sanayicinin yeniden ayağa kalkışı, silkinişi için verdiği mücadele ayrıca takdire şayan..

Örnek ev sahipliğinden, sanayicilerin yükselen değeri sıfatıyla çıtayı yükselten sayın Mustafa Nalı’ya şükran borçlu bu şehir.

Çünkü o çalışanların patronu değil, ağabeyi, babası, canı-ciğeri. O bakımdan seviliyor işte. Yoksa 10 bin çalışanın olmuş, yüreğinde sevginin kırıntısı yoksa, boş, hikaye…

Bizim hikâye dinleyecek, okuyacak halimiz, zamanımız da yok!

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol