banner1483

Anlasanız da anladığınızı zannedersiniz, anlatsanız da tanımadan, oturup bir çayını içmeden, iki hanek etmeden, yol yürümeden anlattığınızı zannedersiniz. Kelimeler kifayetsiz kalacak, dudaklarınızdan dökülen kelimeler, cümleler ifadede sıkıntı çekecektir.

“Gördüm ve başımdan geçti demek, duydum demekten daha iyi bir muhakeme şeklidir!” veciz sözünde olduğu üzere, ‘birileri öyle diyor!’ şeklindeki duyumlar ve altı astarı olmayan yorumlarla kişi hakkında verdiğiniz, vereceğiniz kararlar, hükümler sizi yanıltır, hatta mahcubiyet derecesinde utandırmaya kadar götürür!

Görmek, yaşamak gerekiyor sağlıklı yorum için.

Gitmediğin, görmediğin yer, tanımadığın, konuşmadığın kişi senin değildir.

*

Evet, yaşam gerekiyor. Gerekiyor çünkü bazı insanlar özeldir. Yetenekleriyle, kariyerleriyle, duruşlarıyla, görüş ve fikirleriyle topluma pozitif enerji katan insanları anlatmak da, anlamak da çok kolay.

Sayın Ecz. Dr. Bahtiyar Murat Aras da bunlardan biri. Senelerdir sempati duyduğu, duruşuna, düşüncelerine, ülkesine kattığı teknik ve sosyal değerlere, hizmetlere olan hayranlığından ötürü merhum Turgut Özal’ın partisi olan ANAVATAN’da siyaset yaptı.

Belediye başkan adayı da oldu. Kullandığı dil, siyasi seviyesi, ahlaki kurallar çerçevesinde yürüttüğü seçim sürecinde ortaya koyduğu performans daha unutulmadı.

Sonra siyaseti seven, hangi platformda olursa olsun başarı hikayesi yazacağına inandığımız sayın Murat Aras, AK PARTİ’de siyaset denedi.

Olmadı. Şimdi kulvar değiştirdi, kendini İYİ Parti saflarında buldu. Bu nedenle, 2 Temmuz cumartesi günü, İYİ Parti Siyasi İşler Başkanı, Ankara Milletvekili Koray Aydın da şehrimize, partiye geldiğinde, siyasetin değerli ismi sayın Murat Aras’a İYİ Parti rozetini takacak, törenle…

Ve çok sayıda Anavatana partili de İYİ Partiye katılım sağlayacak.

Daha birkaç gün önce sayfasında bir paylaşım yaptı, çağrıda bulundu, İYİ PARTİ           ‘e katılımı için sevdiklerini davet etti. Şunları söyledi; “Kıymetli akraba, dost ve arkadaşlarım. Beni uzun yıllardır tanıyorsunuz. Hayatım boyunca kendimi başta bu güzel şehir Kahramanmaraş ve Türk Milleti’ne hizmet için yetiştirdim. Bugüne kadar aldığım tüm görevleri layıkıyla yapmaya çalıştım. 

2 Temmuz Cumartesi saat:17.00’de Şekerdere’deki İYİ PARTİ İl başkanlığında yapılacak törenle daha önce siyaset yaptığım dava arkadaşlarımla beraber İYİ PARTİ saflarında görev yapmaya başlayacağım. Ülkemizin içinde bulunduğu zorlu koşullarda, milletimizin kalkınması ve tekrar ayağa kalkması için tüm benliğim ve varlığımla çalışmaya söz veriyorum. Benim için çok önemli bu günde yanımda olmanız, beni mutlu edecektir. Hepinizi bekliyor, saygılar sunuyorum.

Her şey Kahramanmaraş, her şey Türk Milleti için!

İYİ’ki varsınız!”

O, partiden güç alacak kişi değil. Olsa olsa partiye güç katacak bir kariyere, kimliğe, güce ve çevreye sahip.

Hitabeti, yazarlığı, başarılı geçen Eczacı Odası Başkanlığı kadar, beşeri ilişkileri, insani tavırları ve basın dostu olması, onun her daim artısı olarak kalmıştır.

O gün, kısmet olursa 2 Temmuz günü Şekerdere’deki İYİ Parti binasında olacak, bu değerli dostun mutluluğuna, sevincine ortak olacak, tanıklık edeceğim.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol