banner1483

Bir kere, son söyleyeceğimi peşin söyleyeyim de maraza çıkmasın, ki bu iddiam, bu düşüncem, sadece çiçeği burnundaki Milli Yol Partisi ile sınırlı değil, millet ittifakı kanadında yer alan partiler için de geçerli.

Bütünden kopan parçalar iflah olmaz derler, ne kadar doğru, bunu zaman gösterecek! Şimdilik erken yorum yapmak fuzuli ve yapanları da mahcup edebilir.  Beklemek en iyisi… Zamana yaymak gerek bazı şeyleri.

Şimdi gelelim meselenin özüne, turnanın gözüne!

Merhum şehit Muhsin Yazıcıoğlu’nun ilkelerini düstur edinen ve Büyük Birlik Partisinden kopan bazı isimlerin ki, bunlardan biri de memleketimizin evladı, aslen Kümbet’li olan ve yeni kurulan Milli Yol Partisi Genel Başkanlığını yapan sayın Remzi Çayır, Pazar günü şehrimize gelecek ve il başkanlığı kongresine katılacak.

Partinin Kurucu İl Başkanı Halil Toraman!

*

Milli Yol Partisi (MYP) Genel Başkanı sayın Remzi Çayır’ı tanırım. Dava adamı, mücadeleyi seven, ilkelerinden taviz vermeyen kararlı bir siyasetçi.

Geçtiğimiz günlerde de MYP Genel Başkan Yardımcısı, aslen Elbistanlı olan sevgili Ali Alagöz, KENT KULİSİ’nde canlı yayın konuğumuz olmuş, ‘Neden Milli Yol Partisi?’ sorumuzu cevaplandırmıştı.

Milli Yol Partisi ne kadar mesafe alır, nereye kadar gider, mevcut kadro partiye çıtayı yükseltir mi, kamuoyunda ve seçmen bazında tercih ve teveccüh görür mü, bilemem.

*

Doğmamış çocuğa don biçmek, vakitsiz, zamansız tahmin ve yorumda bulunmak için erken…

Zamana bırakmak en iyisi…

Yol’ları açık olsun!

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol