banner1451
banner1461
Öne Çıkanlar KAHRAMANMARAŞ ÇANAKKALE ŞEHİTLERİNİANIYOR SİZE İHTİYACIMIZ VAR DULKADİROĞLU BELEDİYESİ ASFALTTA TAM GAZ GEBEL DE MİLLETVEKİLİ ADAYI BORAHAN

Bu haber kez okundu.

SANKO ÜNİV. REKTÖRÜ PROF. DR. DAĞLI’DAN GAZETECİLER GÜNÜ MESAJI

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle bir mesaj yayımlayan Prof. Dr. Dağlı, gazeteciliğin fedakârlık ve özveri gerektiren bir meslek olduğuna vurgu yaptı.

Gazetecilerin, farklı duygu ve düşünceleri, yaşanan olayları, mesleğin gerektirdiği etik ve ahlak kuralları doğrultusunda doğru ve tarafsız şekilde toplumla paylaşmak gibi önemli bir görevi bulunduğuna dikkat çeken Prof. Dr. Dağlı, “Günümüzde gelişen teknolojiyle birlikte haberleşme ağlarının giderek çoğalmasıyla gazetecilerin üzerine düşen sorumluluk her zamankinden daha da fazladır” dedi.  

Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün “Gazeteciler, kanunun ve umumun menfaatlerinin aksine muamelelere şahit ve vakıf oldukları takdirde gerekli yayında bulunmalıdır” sözlerini anımsatan Prof. Dr. Dağlı, mesajını şöyle tamamladı:

“Bu vesileyle; ebediyete intikal eden değerli basın mensuplarını rahmetle anıyor, bu mesleğe gönül veren tüm basın mensuplarımıza esenlik ve meslek yaşamlarında başarılar diliyorum.

Gecesini gündüzüne katarak toplumun aydınlatılması için büyük özveri ve fedakarlıkla görev yapan değerli basın mensuplarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü kutlu olsun.”

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol