banner1482

Cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçimi 14 Mayıs 2023 Pazar günü çok şükür olaysız gerçekleşti. %50 barajı geçilemediği için ikinci turda Cumhur ittifakı ve millet ittifakı adayları yarışacaklar.

Rabbim hayırlısı ne ise onu versin.

Seçimlerde Maraş’ımız üzerine düşen görevi ziyadesiyle yerine getirmenin haklı gururunu yaşıyor. Haklı diyorum çünkü büyük bir afetin ardından vatandaşlık vazifesini büyük bir katılımla görevini yapmıştır. Seçilmiş olan vekillerimize hayırlı olsun.

Şimdi 28 Mayıs 2023 Pazar günü gerçekleşecek olan cumhurbaşkanlığı seçimi için tekrardan sandığa gidecek ve noktayı koyacak olan bu şehrin beklentileri var.

*

Kaybedecek bir saniyesi bile olmayan yeni seçilen ve ilk kez meclise giren vekillerimizi büyük görevler bekliyor. İcraatlarını Maraş’a endeksli olarak yürütürlerse ve Maraş’ımızı kısa sürede önceki halinden daha güçlü ve daha güzel hale getirmeleri, istihdamı arttırıp iş imkânlarını ön planda tutarak şehrimizi marka bir kent haline getirmeleri durumunda bu şehrin her bireyi omuzlarında taşır ve de ayakta alkışlar.

*

Aksi bir durumda hareket eder, gününü sadece maaş almaya günceller, makamında otururlarsa da bu millet bunu yemez, yedirmez, yedirmemeli de. Sadece Cumhurbaşkanımızın tek başına canhıraş çalışması ve onu yalnız bırakmaları yetmez. Bu şehrin ve insanlarının beklentisini tek tek sıralayarak bu şehre kazanım sağlamaları gerekmektedir. İktidar partisinin milletvekillerinin hemen hemen hepsi yeni isimler ve kendilerini bekleyen büyük bir sınav var.

*

Bunu göz ardı etmeyip kendilerini ispat ederlerse bak sen o zaman Kahraman kentimizin nasıl bir ivme kazandığını hep birlikte yaşar ve de görürüz inşallah! Zaman akıp gidiyor, dik durup, diklenmeden halkın gönül saraylarına girmeyi başarır, Maraş’a gereken yatırımları her kim yapar veya yaptırır ise Allah razı olsun der, ilelebet isminin anılacağından kimsenin şüphesi olmasın. Zor günler yaşadık, yaşıyoruz.

Yegâne arzum tez vakitte, aça aş, açığa bez verilirse yaraların daha çabuk iyileşeceğine inancım tamdır.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol