Dünyaca ünlü Maraş dondurmasının bilinen markası MADO yönetim kurulu başkanı Mehmet Sait Kanbur, yönetim kurulu üyeleri Atilla Kanbur ve Erdal Kanbur, ortak açıklamada şu görüşe yer verdiler; “Toplumun huzur ve güvenliği için büyük bir özveriyle görev yapan tüm polislerimizin 10 Nisan Polis Günü kutlu olsun. Emekleriniz her zaman takdire şayandır.

Gece gündüz demeden, her koşulda vatandaşın yanında olan, ülkemizin güvenliği için fedakârca çalışan tüm emniyet mensuplarının 10 Nisan Polis Günü'nü en içten dileklerimizle kutluyoruz.

DUMLUPINAR MAH. 8 KM. YENİ ALTYAPI HATTI
DUMLUPINAR MAH. 8 KM. YENİ ALTYAPI HATTI
İçeriği Görüntüle

Huzurlu bir toplum için görev yapan tüm polislerimizin emekleri asla unutulmaz. 10 Nisan Polis Günü kutlu olsun. Canı pahasına görev yapan tüm polislerimize sağlık, başarı ve esenlik diliyoruz.”