Pazar günkü mahalli seçimlere 3-4 gün kala, şu sıralar şehrimizde çokça telaffuz edilen, birkaç kişinin oluşturduğu rant çetesine, kirli ilişkiler yumağına, ahlaksız ticarete, kendilerini hileye-hurdaya adamış, soysuz adam kandırmacalara ve aldatmacalara verdiğimiz isimdir cillok şirketi.

Konuşan konuşana, yazan yazana. İddialar, videolar, tehdit ve şantaj kokan haberler, yazılar gırla giderken, bereket versin son düzlükteyiz de, sen de, ben de ve herkes ıpırahat olacak.

*

Cillok şirketi dedim de…

Şahsım şehrinde var mı desem, dört bir yandan ‘Deli misin sen, ya gözlerinde körlük var, ya kulakların sağır. Bir çevrene bak, okunanları, sosyal medyada yazılanlara dikkat et, neler duyacaksın, neler okuyacaksın! Aç gözünü seyreyle azizim!’ çemkirmeleri çıkacak karşıma.

*

Akbabalar, leş kargaları, yılanlar, çiyanlar, akrepler, fırsat düşkünleri, toprağa gözü doymayanlar, depremin rantından nemalanmayı kafasına koyanlar, yani rant avcıları ellerini ovuşturmaya, ağızlarının salyası akmaya başladı bile şimdiden.

Tamam da, soracaksınız şimdi, cillok şirketi denilen kumpasın, kirli ilişkilerin lobi ile, fobi ile, hobi ile ne alakası var!

Hah, işte tam da bu noktadayız!

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol