Kaç kere yazdım, canlı yayınlarımda da adile getirdim, MADO Kahramanmaraş için, Türkiye için, dünya için ne ise, KERVAN ailesi, yani ALPEDO markası da odur.

Bizler üreten, istihdam sağlayan, şehrimizi dışarıda başarı iğle tanıtan bu marka ve firmalarımızı başkalarının linç etmesine fırsat vermemeliyiz. Depremde canlarını, işyerlerini kaybetmiş, pijamaları üzerinde iken enkazdan cenaze çıkartmış, ölenlerle ölmüş, kurtulanlarla sevinmiş, üstelik de depremin üzerinden 4 ay gibi zaman geçmesine rağmen, acılar da taze iken, bu dünya markasını gerçeklerle alakası olmayan iddia ve iftiralarla linçe kalkışmak, kahraman şehrin kahraman evlatlarına yakışmaz.

Diyorsunuz ki Ezgi Apartmanını, (kervan@bistro) çöken binayı, altında can veren insanları nereye koyacaksınız.

Tamam, giden canlar hepimizin yüreğinde, acılarımız elbette büyük. Gidenlere rahmet dilerken, bina ile ilgili iddiaların ve gerçeği yansıtmayan haberlerin hem KERVAN, yani ALPEDO ailesini yaraladığını bilmekte fayda var.

*

Sami Kervancıoğlu bu ailenin, bu şirketin yönetim kurulu başkanı. Hakkında çok yazı yazdığımız, birçok kereler canlı yayına aldığımız, şehrimizin tanıtım elçisi sevgili Sami Kervancıoğlu, şimdi hedef tahtasında.

Varsa bina ile ilgili bir belge, iddia, zaten hadise yargıya intikal etmiş, suçları varsa elbette yargı gerekeni yapacaktır. Biz adalete güveniyoruz.

Sözüm yönetim kurulu üyesi, ailenin en büyük ferdi, delikanlı adam, özü sözü bir, dobra, yüreğindekini başkaları ile paylaşmayı seven, bilen Mustafa Pekel’e…

*

Sevgili Mustafa Pekel’i senelerdir tanıyorum. Daha Sakarya’da küçük bir dükkânda, 35 metrekarelik dükkanda dondurma satarlarken tanıdım bu aileyi. Babası, ailenin büyüğü Turgut Pekel, damadı Sami Kervancıoğlu ve çocukları Mustafa ve Yaşar Pekel’in de destekleriyle büyüme noktasında çarşıya indiler, indikçe büyüdüler, şubelerini çoğalttılar, Türkiye’nin 35 yerinde bölge müdürlükleri, neredeyse binlerce satış noktası ve yüzlerce şubelerle kendilerini geliştirdiler, zengin ürün yelpazesi, hizmet ve ürün kalitesi ile adını yazdırdılar.

Depremde, merkezde 8 işyerleri çöktü, yıkıldı, enkaz altında kaldı. Çalışanları da dâhil iken, aileye acımasızca yapılan saldırılar, yaraların sarılmasının önünde engel olarak duruyor.

*

KERVAN ailesi, ALPEDO markası, sosyal sorumluluklarını yerine getirmiş bir aile. Bizlere düşen, Kahramanmaraşlılara düşen, bu aileye sahip çıkmak!

Derdim ya, kimseyi himaye etmiyor, korumuyoruz, yıkılana apartmandan dolayı varsa suçları, işledikleri kabahat, Adliye Sarayı Üngüt’te. Sonra, kimse bindiği dalı kesmez, kimse gideceği yola mayın döşemez.

Açtığı işyerinde kolon kesip, insanların canına kast etmez kimse.

Mustafa Pekel bu şehrin geleceği, yıldızı parlayan işadamı. Enkaz altında kalanlara o da üzülmüştür her insan evladı gibi.

Ama fısıltılarla, asılsız algılarla, temelsiz iddialarla yıpratılmayı kimse hak etmiyor!

 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol