Öne Çıkanlar SAHADA ÇALIŞIYORUZ! Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye BAŞKAN TOPBAŞ ANILARINI TAZELEDİ AYDIN; KILAVUZLU SULAMASINI BİTİRECEĞİZ baskan

Bu haber kez okundu.

ZONGULDAK BELEDİYESİ DE MST BEKOLODER İ TERCİH ETTİ
 Sanko Makina Pazarlama Satış Direktörü Enes Eğin, Kamu Satış Müdürü Hakan Saral ve Bölge Satış Sorumlusu Şafak Saral, Zonguldak Belediyesi, 100. Yıl Şehirlerarası Otobüs Terminal ’inde düzenlenen törenle, MST marka beş adet bekoloderi belediye yetkililerine teslim etti. 

Zonguldak Belediyesi yetkilileri, MST marka bekoloderlerin makine parkına güç kattığını belirterek, “Bekoloderler, kar küreme aparatları ile kış aylarında da çalışmalara büyük kolaylık sağlayacak. Bu iş makinaları sayesinde, kentte meydana gelebilecek alt yapı arızalarında kazı ve düzenleme işlerimize daha kısa sürede müdahale edebileceğiz ve çözüm bulacağız” dedi. 

BAŞKAN ÜRETİM TESİSLERİNİ ZİYARET ETMİŞTİ 
Bu arada, Şubat ayı içerisinde Gaziantep’te Sanko Makina’nın üretim tesislerini gezen Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir, “Yöneticisinden, en üst kademeden en alt kademeye kadar bütün çalışanları kutluyorum. Türkiye’de böyle bir makine üretimi yaptıkları ve üretimlerinin de önemli bölümünü ihraç ettikleri için kutluyorum” demişti. 
Zonguldak Belediye Başkanı Akdemir, Alaplı Belediye Başkanı Nevzat Çimenoğlu, Gökçebey Belediye Başkanı Zeki Kılınçarslan, Devrek Belediye Başkanı Mustafa Semerci ile başkan yardımcıları ve üst düzey kamu görevlilerinin de aralarında olduğu 25 kişilik heyetle Sanko Makina üretim tesislerini ziyaret etmişti. 
Ziyareti sonrasında, "güçlü bir firmanın, güçlü bir fabrikasında" bulunduklarını ve çalışmalar ı yerinde görmenin güzel bir duygu olduğunu kaydeden Akdemir, duygularını şöyle paylaşmıştı: 
“Yöneticisinden, en üst kademeden en alt kademeye kadar bütün çalışanları kutluyorum. Türkiye’de böyle bir makine üretimi yaptıkları ve üretimlerinin de önemli bölümünü ihraç ettikleri için kutluyorum. Bir malı üretirken dış piyasaya da sunabilmek, oraya pazarlamak çok önemlidir. SANKO bunu başarmış. Çalışmalarını yürekten kutluyorum. Başarılarının daim olmasını diliyorum.’’ 

SANKO MAKİNA 
Sanko Makina, Gaziantep Organize Sanayi Bölgesi’nde 42 bin metrekare alan üzerine kurulan ultramodern üretim tesislerinde pazar ve müşteri talepleri doğrultusunda araştırma ve geliştirme faaliyetleri sonucu yüksek performanslı iş makinaları üretimi gerçekleştiriyor. 
MST markası ile üretilen iş makinalarının konforu, kullanım rahatlığı, düşük yakıt sarfiyatı ve sat ış sonrası hizmetlerin 24 saat kesintisiz sürdürülmesi, yurtiçi ve yurtdış ındaki kullanıcıların tercihinde etken oluyor. 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol