banner1482
Öne Çıkanlar dizi SANKO ÜNİVERSİTESİ FLAMASI ZİRVEDE K.MARAŞSPOR 0-2 MERSİN İDMAN YURDU BASKETBOLDA FİNAL MÜSABAKALARI DEVAM EDİYOR BAŞKAN AYDIN

Bu haber kez okundu.

ZMO’DAN ÖRNEK KADINLAR GÜNÜ KUTLAMASI
 Kutlama açılışında konuşan ZMO Kadın Komisyonu Başkanı Ziraat Mühendisi Naciye Sulak; “Her yıl geleneksel olarak etkinliklerle kutladığımız Dünya Emekçi Kadınlar Gününü bu yıl tarımcı bayanlar olarak kırsalda sizlerle kutlamak istedik bu gün burada olmanın kıvancını yaşıyoruz. Hayat kadınlarımıza büyük sorumluluklar yüklemiştir. Kadın olmak zordur ama kırsalda kadın olmak çok daha zor. Bizlerin çalışma alanı olan kırsal da sizlerin yaşadığı sıkıntıları en çok bilen en çok farkından olanlardanız diye düşünüyoruz. Ziraat Mühendisleri odası kadın komisyonu olarak sadece bu gün değil sizin sıkıntılarınızı her zaman paylaşmaya hazır olduğumuzu belirtmek isterim. Bizleri bu gün beldenizde misafir ettiniz hepimize  arkadaşlarım ve odam adına teşekkür ederim‘’ dedi.



Etkinliğe katılan Şube Başkanı Yusuf Temizkan da yaptığı konuşmada konukların Dünya Emekçi Kadınlar Gününü kutlayarak kırsalda yaşayan emekçi kadınların yaşadığı zorlukları bildiklerini ifade etti; “Sabahın alacağa karanlığında başlar işleriniz ahırdaki ineğin sağımı tarladaki ekimin tasası, gelecek mevsimin kaygısı, çocuklarının anasıdır kırsal kadını. Ama zor günlere hazırdır hazırlıklıdır kırsal kadınlarımız, Bütün zorluklara rağmen ülkesi için ailesi için üreten sizlerle bu günü kutlamanın onurunu yaşıyoruz. Bizleri misafir eden siz Fatmalı beldesi halkına ve emeği geçen herkese şükranlarımı sunuyorum’’ dedi.


Etkinlik Salih Kıraç ve arkadaşlarının verdiği konserle devam etti. Etkinlik çerçevesinde ziraat mühendisi bayanlar tarafından katılımcılara karanfil ve çeşitli hediyeler dağıtıldı. Etkinliğe Kahramanmaraş Ziraat Odası başkanı Hüseyin Topçuoğlu,  Kahramanmaraş Kent Konseyi Başkanı Zeynep Arıkan ve yürütme kurulu üyeleri,  Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü çalışanları Fatmalı Yeşilkent İlköğretim Okulu yöneticileri ve öğretmenleri Fatmalı Belediye Başkanı Servet Bekereci katılım ve katkı sağladı. 


Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol