Öne Çıkanlar MÜFTÜ İMRAN KILIÇ ADAY ADAYI OLDU GÜNEŞ PETROL HAYIRLI OLSUN! SARIYERDE KALDI MODERN SAĞLIK MERKEZLERİNE KAVUŞACAK MST MARKA KAZICI YÜKLEYİCİLER TERCİH EDİLİYOR

Bu haber kez okundu.

ZİYARETLER ENGEL TANIMIYOR!
 Dernek yönetim kurulu olarak AK Parti Kahramanmaraş il başkan yardımcısı ve sosyal işler başkanı Yasemin Ayranpınar eşliğinde kadın kolları yönetim kurulu üyesi Selma Dayısoylu ve AK Parti il yönetim kurulu üyesi Osman Çullu‘dan oluşan yönetimin kendilerini gayet sıcak ve samimi duygularla karşıladığını belirten Dernek Başkanı Abdulhamit Yeniceli,  “Çıkarmış olduğumuz yeni yaşam dergimiz hakkında istişarelerde bulunduk. 2. sayımızın hazır olduğundan ve kısa süre içerisinde basıma geçeceğimizden bahsettik. Ayrıca sayın Yasemin Ayranpınar’a daha önce den sunmuş olduğumuz bez çanta projemizin; engellilere istihdam oluşturacağı ve yapılabilir bir proje olduğundan dolayı AK Parti Genel Merkezi,  projemizin hayata geçirilmesi ile ilgili gerekli çalışmaların yapılacağını belirttiler. Diğer bir çalışmamız olan tekerlekli sandalye dağıtımı projemize ise AK Parti Kahramanmaraş il yönetimi olarak kampanyamıza tekerlekli sandalye vererek destek verebileceklerini belirterek bu dağıtım kampanyamıza olduğundan fazla ilgi duyan ve yardımlarını esirgemeyen Yasemin Ayranpınar ve tüm AK Parti yönetimine, yönetim kurulumuz ve engelliler adına teşekkür ederim” dedi.

Başkan Abdulhamit Yeniceli, sivil toplum kuruluşları kadar sendika ve siyasilere olan ziyaretlerini sürdüreceklerinin de altını çizdi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol