Öne Çıkanlar MÜFTÜ İMRAN KILIÇ ADAY ADAYI OLDU GÜNEŞ PETROL HAYIRLI OLSUN! SARIYERDE KALDI MODERN SAĞLIK MERKEZLERİNE KAVUŞACAK MST MARKA KAZICI YÜKLEYİCİLER TERCİH EDİLİYOR

Bu haber kez okundu.

YÜRÜYÜŞ VE EYLEM İÇİN İZİN YOK!
 Kimlik Gazetesine bir nezaket ziyareti gerçekleştiren, gazete sahibi Mehmet Fiskeci ile uzun süre sohbet eden Emniyet Müdürü Metin Aşık, göreve geldiği günden bu yana yaptıkları ve yapacaklarına ilişkin kısa bilgiler verirken, Fiskeci’den de kent yerel medyası hakkında bilgiler edindi, Aşık, ayrıca huzurlu, sakin, ve duyarlı bir toplum olması sebebiyle Kahramanmaraşlılara hizmet etmekten ve bu şehirde görev yapmaktan son derece mutlu olduğunu belirtirken, Maraş olaylarının 34. yıldönümü sebebiyle, bazı güçler tarafından şehir merkezinde ve çevrede yürüyüş, eylem yapma düşünce ve hazırlıkları içinde olduklarını, ancak bunlara müsaade edilmeyeceğini belirtti, “Kahramanmaraş çok hassas bir coğrafyada, ancak halk duyarlı ve hassasiyetlerle dolu. Bu bakımdan halkımız ile el ele bu kentin sorunlarını birlikte aşmak için buradayız” diye konuştu.



Fırsat buldukça basın mensuplarını da ziyaret eden, iade-i ziyaretlerde bulunan başarılı Emniyet Müdürümüz Metin Aşık’a ziyaretinden ötürü teşekkür ediyor, tüm çabası huzurlu, asayişin berkemal olduğu bir şehre hizmeti şiar edindiği için Emniyet Müdürümüz sayın Metin Aşık’a başarılar diliyoruz!

Ve tüm emniyet mensuplarına da…

 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol