Öne Çıkanlar BAŞKAN TOPBAŞ ANILARINI TAZELEDİ AYDIN; KILAVUZLU SULAMASINI BİTİRECEĞİZ Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye SAHADA ÇALIŞIYORUZ! baskan

Bu haber kez okundu.

YENİCELİ İLETİŞİM AÇILDI
 14 Kasım günü, Kurtuluş Mahallesi, Atatürk Bulvarı üzerindeki iletişim işyerinin açılış törenine siyasiler ve işadamları büyük ilgi gösterdiler.

İşyeri sahibi, aynı zamanda da Yeni Yaşam Engelliler Derneği Başkanı olan Abdulhamit Yeniceli, YENİCELİ İLETİŞİM’in açılış kurdelası kesilirken, hayırlı ve uğurlu olması dileğinde bulunuldu, bol ve helal rızıklar temennisi ifade edildi.

SİYASİLER VE BÜROKRATLAR GELİNCE…

Siyasilerin ve bürokratlar kadar yerel yöneticilerinde ilgi gösterdiği açılışa, müşteriler de renk katarken, açılış kurdelasını kesenler arasında, Büyükşehir Belediye Başkanvekili Muharrem Erantepli, Onikişubat Belediye Başkan Yardımcılarından Fatih Yoğurt, Dr. Ali Ünsal ile Nihan Büyükdereli Cilve, AK Parti Onikişubat İUlçe Başkanı Ahmet Özdemir, Dulkadiroğlu İlçe Başkanı Ömer Oruç Bilal Debgici, eski il genel meclis üyelerinden Ekrem Ergin, Onikişubat ve Dulkadiroğlu ilçe yönetim kurulu üyeleri yanında, BBP’den Av. Nedat Türk de yer alırken, vatandaşlar da hayırlı olsun dileklerini yinelediler.

 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol