banner1482
Öne Çıkanlar MÜFTÜ İMRAN KILIÇ ADAY ADAYI OLDU GÜNEŞ PETROL HAYIRLI OLSUN! SARIYERDE KALDI MODERN SAĞLIK MERKEZLERİNE KAVUŞACAK MST MARKA KAZICI YÜKLEYİCİLER TERCİH EDİLİYOR

Bu haber kez okundu.

VİCEM YAT, PALM BEACH BOT SHOW’A KATILDI
 SANKO Holding şirketlerinden olan Vicem Yat, bu yıl 23’üncüsü düzenlenen bot show’a 5 tekne ile katılarak 12 senedir sürdürdüğü Amerika serüvenine istikrarlı ve başarılı bir şekilde devam ettirdi.

Amerika piyasası olan Vicem'i bu yılkı bot show’da, SANKO Holding Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Konukoğlu da yalnız bırakmadı ve çalışanlara moral desteği sağladı.

Geniş model ağına sahip olan Vicem Yat, Palm Beach Bot Show'da Vicem 30, Vicem 36, Vicem 40, Vicem 77 ve Vicem 80 modellerini sergiledi. Su üzerine kurulan büyük yüzen sergi alanı etrafına dizilen 5 tekne, fuar katılımcılarının adeta ilgi merkezi haline geldi.


Bu arada, 2013 Palm Beach Bot Show'da, Vicem Yat 4 tekne satışı gerçekleştirdi. 1991 yılında kurulan Vicem Yat’ın 130’u Amerika’da olmak üzere, 10 - 46 metre aralığında toplam 180 teknesi sularda seyir halinde bulunuyor.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol