banner1451
banner1461
Öne Çıkanlar ADAYLIK BAŞVURUSUNU YAPTI GAZETECİ DOĞRU VE TARAFSIZ OLMALI İSTİHBARATIMIZIN HAFIZASI SİLİNMİŞ BASINDAN SORUMLU Menar

Bu haber kez okundu.

VALİ ÖMER FARUK COŞKUN’UN RAMAZAN BAYRAMI MESAJI

Kahramanmaraş’ta meydana gelen ve birçok ilimizi etkileyen deprem sebebiyle zor günlerden geçiyoruz.

Ancak huzur ve saadet membaı bayramlarımız, bizi birbirimize daha da yakınlaştıran, kardeşliğimizi de pekiştiren ortak istikamete yönlendiren ve manevi halesiyle hepimizi kuşatan kutlu birer vesiledir. Aynı zamanda bayramlar, akıp giden zaman içinde, gitgide uzaklaşan nesilleri yeniden bir araya getirip bağlayan kadim düğümler gibidir.

Bu anlamda yaşadığımız sıkıntılı bu süreci her zorlukta birbirine kenetlenen birlik, beraberlik ve kardeşlik ruhuna sahip Aziz milletimiz ve devletimiz sayesinde dayanışma içerisinde daha kolay aşacağız.

Bu bayramda en büyük temennimiz, huzurumuzun ve kardeşliğimizin daim olması, Ramazan ayı boyunca olduğu gibi sofralarımızdan bereketin eksik olmamasıdır.

İnanıyorum ki kalplerimize huzur taşıyan bu kutlu günlerin maneviyatı ve hep bir ağızdan ettiğimiz dualar; insanlığın kalbine rahmet, coğrafyamıza sükûnet, depremin yaralarının sarılmasına da bir vesile olacaktır.

Değerli Hemşehrilerim

Bayramlar bir olmanın, paylaşmanın, dayanışmanın, samimiyetle hissedildiği ve yaşandığı müstesna zamanlardır. Bayram sevincimizi, yaşlılarımızla ve düşkünlerimizle de paylaşmayı asla ihmal etmeyelim, sevinçte de kederde de birlikte olduğumuzu gösterelim. Aynı şekilde, şehitlerimizin ailelerini, çocuklarını, kahraman gazilerimizi, depremde yakınını kaybeden vatandaşlarınızı ve yetimlerimizi de unutmayalım.

Bu duygu ve düşüncelerle şehitlerimize, depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, gazilerimize sağlık ve afiyet dilerken, siz Kahramanmaraşlı hemşehrilerimin, Ramazan Bayramı’nı tebrik ediyor, Cenab-ı Hak'tan bizleri birlik ve beraberlik içerisinde daha nice bayramlara kavuşturmasını diliyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol