Öne Çıkanlar DUALARIMIZ ŞEREF EROĞLU İÇİN KAHRAMANMARAŞ BBS 0-1 OFSPOR HALİL İBRAHİM SOFRASINA BUYURUN! MİLLİ BİLARDOCUMUZA DESTEK BATIPARK ER MEYDANI

Bu haber kez okundu.

VALİ KOCATEPE’NİN ŞAHİN SEVGİSİ
 Geçtiğimiz hafta içerisinde İstanbul Büyük Şehir Belediyesi Cebeci spor tesislerinde yapılan, Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Yüzme Şampiyonasında iki altın madalya alan Milli yüzücü Şahin Olgun’u makamında kabul eden Vali Şükrü Kocatepe, Engellilere Valilik kapısının her zaman açık olduğunu belirtti. Vali Kocatepe Engelli insanların yaşadığı güçlükler sadece kendilerinin değil, ailelerinin, toplumun, kısacası tüm insanların ortak sorunu olduğunu söyledi. Vali, Kocatepe,  engelli yüzücü Şahin’in ziyaretinden dolayı memnuniyetini ifade ederek teşekkür etti ve başarısından dolayı kendisini  kutladı.

Vali Kocatepe  “Unutulmamalıdır ki her birey ya engelli, ya da engelli adayıdır. Bu gerçek, bizlerin bu konuda daha fazla duyarlı olmamızı gerektirmektedir. Engelli vatandaşlarımız için korumacı değil, onlara fırsat eşitliğini tanıyan bir düşünce ve uygulama içinde olmamız gerekmektedir. İş ve eğitim hayatında olduğu kadar, sosyal hayatta, spor  da daha aktif bir yaşam sürmeleri en doğal hakları olan engellilerin sorunlarının çözümü konusunda devletimizin imkân ve kaynaklarının yanı sıra, birey olarak ta hepimiz çözümün birer parçası olmalıyız..”



Bu duygu ve düşüncelerle;  Şahin kardeşimizi başarısından dolayı kutluyor, yürekleri sevgi ile dolu olan tüm engelli vatandaşlarımızı kucaklıyor, saygı ve sevgilerimi sunuyorum."


Sıcak bir ortamda geçen ziyarette engelli yüzücü Şahin Olgun, Nergis, sümbül, ve gül’den oluşan çiçek demetini Vali Şükrü Kocatepe’ye sundu. Vali bu güzel hareket karşısında Engelli yüzücü Şahin Olgun’a çeşitli hediyeler takdim etti. Ziyarette merkez İsa Divanlı camii Müezzini Hacı Ali Günebakan’da hazır bulundu.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol