banner1451
banner1461
Öne Çıkanlar KAHRAMANMARAŞ ÇANAKKALE ŞEHİTLERİNİANIYOR SİZE İHTİYACIMIZ VAR DULKADİROĞLU BELEDİYESİ ASFALTTA TAM GAZ GEBEL DE MİLLETVEKİLİ ADAYI BORAHAN

Bu haber kez okundu.

VALİ GÜVENÇER’DEN MEHMETÇİĞE YAKIN İLGİ
 Vali Mustafa Hakan Güvençer’in Afşin ziyareti, Afşin Kaymakamlığı ile başladı. Kaymakam Fatih Aksoy ve daire müdürlerince karşılanan Vali Güvençer’e öğrenciler çiçek takdim etti. Daha sonra Afşin Belediyesi, Afşin Adliye Sarayını ziyaret eden Vali Güvençer, yetkililerden yapılan çalışmalar, yatırımlar ve hizmetler hakkında bilgiler aldı.

Afşin Jandarma Komutanlığını da ziyaret halkasına ekleyen Güvençer, aldığı brifing öncesinde vatani görevini yapan er ve erbaşlarla sıcak ve samimi sohbetlerde bulunarak, başarılı vazifeler ve hayırlı tezkereler dileğinde bulundu.

Ziyaretin son durağı ise tarihi ve inanç turizminin merkezleri arasında yer alan Eshab-ı Kehf Külliyesini ziyaret etti ve yetkililerden bilgiler aldı. Kahramanmaraş Valisi Mustafa Hakan Güvençer’in dolu dolu ve yoğun geçen Afşin ziyareti, Esbah-ı Kef’te çektirilen hatıra fotoğrafı ile noktalandı.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol