banner1451
banner1461
Öne Çıkanlar KAHRAMANMARAŞ ÇANAKKALE ŞEHİTLERİNİANIYOR SİZE İHTİYACIMIZ VAR DULKADİROĞLU BELEDİYESİ ASFALTTA TAM GAZ GEBEL DE MİLLETVEKİLİ ADAYI BORAHAN

Bu haber kez okundu.

TÜRKOĞLU ALTIN ÇAĞINI YAŞIYOR
 Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı Park ve Bahçeler Şube Müdürlüğü tarafından yaklaşık 99 bin metrekare alan üzerinde çalışma gerçekleştiriyor.

Türkoğlu Mesire Alanı’nda yapılan çalışmalara ilişkin bilgiler aktaran Büyükşehir Belediye yetkilileri, çalışmaların devam ettiğini ifade ederek: “Türkoğlu İlçemize yakışır güzel bir mesire alanı yapıyoruz.  98 bin 546 metrekare alan içerisinde yaptığımız çalışmalarda kafeterya ve çocuk oyun alanı zemin çalışmaları tamamlandı. Yürüyüş yolları, bordür ve parke döşeme çalışmaları tamamlandı. Aydınlatma tesisatı ve su tesisatları döşendi. Güvenlik ve idari binanın sıva çalışmaları tamamlandı. Çardaklar, barbeküler, çeşmeler ve lavaboların iç döşemeleri, basketbol sahası yapımı devam ediyor. Aynı zamanda mesire alanı içerisinde kent mobilyaların montajı ile bitkilendirme ve ağaçlandırma çalışmaları da yapılacak” şeklinde konuştular.  

OKUMUŞ’TAN ERKOÇ’A TEŞEKKÜR

Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, Türkoğlu Mesire Alanı’nın ilkbaharda vatandaşların hizmetine sunulacağı müjdesini verirken, Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş ise, Başkan Fatih Erkoç’a ilçesine verdiği destek ve hizmetten ötürü teşekkür etti.














Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol