Öne Çıkanlar BAHÇE YANGINI EVLERE SIÇRAMADAN SÖNDÜRÜLDÜ İLGİNÇ İDDİA KAYAK MERKEZİ SENEYE HAZIR KOLAT; TAKIMI BERABER ÇIKARALIM ŞEREFSİZ BÖLÜCÜ ÖRGÜT MENSUPLARINI LANETLİYORUM.

Bu haber kez okundu.

TÜRK EĞİTİM SENDİKASI’NDAN KONSER
 Bu gün kursiyerlerimiz burada ürünlerini sergileyecekler. Milli duyguların dumura uğradığı şu günlerde bir nebze de olsa Çanakkale ruhunu yaşatalım istedik. Türk Eğitim Sendikası ailesi olarak buradayız. Birbirimizden ayrımız-gayrımız yok. Katılımlarınızdan dolayı teşekkürlerimizi arz ediyor, güzel bir gece temenni ediyoruz.”

Açış konuşmasından sonra Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni Celal ŞAHİN’den gözyaşlarının sel olmasına sebep olan “Çanakkale Şehitlerine” şiiri sunuldu. Salon elleri patlayıncaya kadar alkış tufanı koparttı.


Koro ve solo olarak söylenen Çanakkale konulu şiirler, türküler marşlarla izleyiciler iki saate yakın duygu yüklü anlar yaşadı.

Programın kapanışında İl Milli Eğitim Müdürü Sayın Mesut ALKAN Bey şunları söyledi: “Türk Eğitim Sendikasını böylesi güzel bir etkinliğinden dolayı tebrik ediyor, emeği geçen herkese teşekkürlerimi sunuyorum. Güzel bir gece yaşadık. Yedi düvelin birleşerek top yekün saldırdığı Anadolu’da maddenin karşısında Türk’ün iman zaferini gördük. Rahmet ve minnetle anıyoruz şehitlerimizi.


Bizler elele verdiğimizde aşamayacağımız engel yoktur. Bu gün de elele verek cehaletle savaşmak durumundayız. İnanırsak Kahramanmaraş’ımızda da eğitimin yukarılara tırmandığını göreceğiz. Sizlerden biri olarak bunu sizlerden bekliyor, bu programda emeği geçen herkesi kutluyorum.”

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol