Öne Çıkanlar BAHÇE YANGINI EVLERE SIÇRAMADAN SÖNDÜRÜLDÜ İLGİNÇ İDDİA KAYAK MERKEZİ SENEYE HAZIR KOLAT; TAKIMI BERABER ÇIKARALIM ŞEREFSİZ BÖLÜCÜ ÖRGÜT MENSUPLARINI LANETLİYORUM.

Bu haber kez okundu.

TÜM ALKIŞLAR ŞERBETÇİ'NİN!
 Bu  akıma son olarak işadamları da katıldı, TSO  önderliğinde toplanan ve kulüp yöneticilerine teslim edilen 260 bin lira, futbolculara, yöneticilere doping etkisi yaptı.

Bu destek  bir defalığına değil, sürekli olursa takım da o denli başarıdan başarıya koyar.

Her zaman takıma destekleriyle biline işadamı Haluk Şerbetçi ilk önce Nazilli maçına prim verdi. Kımrızı-beyazlılar kaybetti ama Haluk Şerbetçi bir müjde daha verdi. "Yenilse bile ben Kahramanmaraşspor’a destek olacağım Pendik maçı için primim geçerli" dedi. Sonuçta söz konusu bu şehrin en büyük değerlerinden biri olan Kahramanmaraşspor’du ve Haluk Şerbetçi kendisine yakıştığı gibi gerçek bir Kahramanmaraşlı olduğunu yine gösterdi.


Şerbetçi hem takıma prim verdi, hem de İstanbul’a giden kırmızı-beyazlı taraftarların yemek ve bilet paraları gibi masraflarını karşıladı. Belediye Başkanı Poyraz her zaman taraftarlara sonsuz destek veriyor. Otobüsler takım nereye giderse gidiyor.

Teşekkürler Şerbetçi, sağolasın başkanım Poyraz!

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol