Öne Çıkanlar MÜFTÜ İMRAN KILIÇ ADAY ADAYI OLDU GÜNEŞ PETROL HAYIRLI OLSUN! SARIYERDE KALDI MODERN SAĞLIK MERKEZLERİNE KAVUŞACAK MST MARKA KAZICI YÜKLEYİCİLER TERCİH EDİLİYOR

Bu haber kez okundu.

TSO’DA OY VERME İŞLEMİ DEVAM EDİYOR

Ticaret ve Sanayi Odasının yeni dönemde kurulacak meclisi, yönetim kurulu başkanı ve komitelerinin belirleneceği seçim için bugün sandığa gidildi.

ODA BİNASINI SABAH ERKEN SAATLERDE SEÇİM HEYECANI SARDI.

Yoğun bir kalabalığın bulunduğu bölgede Yüksek Seçim Kurulu (YSK) tarafından alınan tedbirler kapsamında seçmenler oy kullanma işlemleri için sandık başına gitti.

Yönetim Kurulu Başkanlığı için mavi pusulada mevcut başkan Şahin Balcıoğlu, beyaz pusulada ise Mustafa Buluntu adaylığını koydu.

Saat 17.00 itibariyle oy verme işlemlerinin tamamlanmasının ardından sayım gerçekleştirilecek.

Bu gün sürmekte olan Ticaret ve Sanayi Odası seçiminin şehrimize hayırlar getirmesini diliyorum. Bu güne kadar yaşanan her şeyin seçimle birlikte bitmesini ve seçimlerden sonra herkesin oda etrafında birlik olmasını, bu seçimden dolayı Kahramanmaraş ekonomisinin zarar görmemesini, kırgınlıkların ve dargınlıkların seçimle birlikte yok olmasını temenni ediyorum. Kazanan Kahramanmaraş olmalı. Oy kullanma esnasında kimse tansiyonu yükseltecek hareketlerde bulunmamalı ve KMTSO seçimleri diğer oda seçimlerine örnek olmalı.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol