Öne Çıkanlar 5 NİSAN MADALYA GÜNÜ MESAJI hem PAŞA ADAY ADAYLIĞI BAŞVURUSUNU YAPTI ÇEK BAŞKONSOLOS LAUFEROVA AÇEVDE PİAZZADA FİYATLAR BAYRAM ETTİRİYOR

Bu haber kez okundu.

TOPLU TAŞIMADA 16 GÜZERGAHTA ARAÇLAR ÇALIŞIYOR

Depremin meydana geldiği ilk andan itibaren bir yandan afet ve acil durum çalışmalarını sürdürürken bir yandan da depremzedelerin ihtiyaçlarının karşılanması noktasında yoğun gayret gösteren Büyükşehir Belediyesi’nin vatandaşlara sağladığı şehir içi ücretsiz toplu taşıma hizmeti devam ediyor. Büyükşehir Belediyesi otobüsleriyle verilen toplu taşıma hizmetiyle vatandaşlar; 15 Temmuz Millet Bahçesi, KSÜ Tıp Fakültesi, NFK Şehir Hastanesi, Kılavuzlu Park, Çocuk Hastanesi, Otogar, Doğukent, EXPO Alanı, KAFUM gibi pek çok noktaya ücretsiz ulaşım sağlayabiliyor. Toplu taşıma hizmeti veren otobüslerin güzergâh ve saatlerine https://kahramanmaras.bel.tr/duyuru/2023/02/18/deprem-nedeniyle-sehir-merkezinde-ucretsiz-ulasim-hizmeti-verecek-buyuksehir-belediyesi-otobus internet adresi üzerinden ulaşılabiliyor.

Büyükşehir Belediyesi’nden yapılan açıklamada, toplu taşımaya ilişkin tüm bilgilere 0531 082 00 22 numaralı WhatsApp hattından ulaşılabileceği belirtildi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner1566