banner1451
banner1461
Öne Çıkanlar KAHRAMANMARAŞ ÇANAKKALE ŞEHİTLERİNİANIYOR SİZE İHTİYACIMIZ VAR DULKADİROĞLU BELEDİYESİ ASFALTTA TAM GAZ GEBEL DE MİLLETVEKİLİ ADAYI BORAHAN

Bu haber kez okundu.

 TEK BİR KARAR VARDI; HÂKİMİYETİ MİLLİYEYE DAYANAN BİR DEVLET KURMAK
 Kadın Platformu Başkanı Zeynep Arıkan, yayınladığı mesajında şu ifadelere yerdi: “İşte bundan tam 100 yıl önce bugün 19 Mayıs 1919’da ULU ÖNDER MUSTAFA KEMAL ATATÜRK Samsun’a çıkarak Kurtuluş savaşımızın fitilini ateşledi ve devamında gerçekleşen bugün bile hala insanlığın hayretler içinde takdir ettiği inanılmaz ve çetin bir mücadele ile Türk halkı tekrar bağımsızlığına kavuştu.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk Türk halkının yeniden dirilişinin başladığı bu günü “EY YÜKSELEN YENİ NESİL, GELECEK SİZİNDİR. CUMHURİYETİ BİZ KURDUK, ONU YÜKSELTECEK VE SÜRDÜRECEK SİZSİNİZ.” Sözleri ile Türk gençliğine armağan etmiştir.

Biz de Kahramanmaraş Kadın Platformu olarak Milli mücadelede ki sivil hareketin  bir tezahürü olan Kuvayı Milliye  ruhu ile  Atatürk’ün gençliğe verdiği değerden yola çıkarak, hiçbir ayrım yapmadan, Türk milleti olarak doğru kabul ettiğimiz çizgide gençlerimizin yanında olmaya, onları desteklemeye gayret edeceğiz.

100 YILDIR HEPİMİZ AYNI GEMİDEYİZ...

Kurtuluşa ilk adımın 100. Yaşında, 19 Mayıs 1919’un 100. Yılında da onun yolundayız...

Bu ülke uğrunda can vermiş başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere bütün kahramanları rahmet ve minnetle anıyoruz...

Tüm ülkemizin 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlu olsun...”

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol