banner1451
banner1461
Öne Çıkanlar ADAYLIK BAŞVURUSUNU YAPTI GAZETECİ DOĞRU VE TARAFSIZ OLMALI İSTİHBARATIMIZIN HAFIZASI SİLİNMİŞ BASINDAN SORUMLU Menar

Bu haber kez okundu.

TAHSİN ÇİÇEK MHP KONGRESİNİ DEĞERLENDİRDİ
 Milliyetçi Hareket Partisi (MHP)  Ekinözü ilçe Başkanı Tahsin Çiçek Kongrenin demokratik bir ortamda gerçekleştirildiğini belirten ”MHP Ekinözü ilçe Teşkilatımızın 11. Olağan genel kongresini demokratik bir ortamda gerçekleştirdik. Emeği geçen tüm partililerimize ve ülkücü camiamıza teşekkür ediyorum. Kongremiz ülkemize hayırlı ve uğurlu olsun” dedi.

Çiçek bilindiği üzere tek liste halinde yapıldı kongremiz bizim 

Öncelikli amacımız ilçedeki tüm partililerimizi ve ülkücü camiamızı bir çatı altında toplamak, birlik ve beraberliği sağlamaktır.  Ekinözü’nde MHP’yi daha hareketli, daha enerjik ve daha güzel günler bekliyor. Partimizi  bir Önceki dönemden daha iyi bir şekilde yakışır bir şekilde temsil edeceğiz. MHP Ekinözü’nde  çıtasını yükselecektir. biz ekip olarak partimizi en iyi şekilde temsil edeceğiz” diye konuştu.

“Bizim iktidar olmak gibi bir saplantımız yok” diyen Çiçek  “AK Parti iktidarından önce ülkede birlik ve beraberlik vardı. İnsanlarımız farklılıklarıyla birbirlerine yaklaşıyor, şakalaşıyor, alışverişlerine ve dostluklarına devam ediyordu. AK Parti sayesinde bunların hepsini kaybettik. Toplumda hızla bir kutuplaşma, ayrışma ve bölünme yaşanıyor. Kimsenin kimseye tahammülü kalmadı. İnsanımız hızla fakirleşiyor. AK Partili isen sınava gerek yok, işte var aş da var. Değilsen kaderine razı olacaksın. Türkiye’nin geldiği durum maalesef böyledir. İçeride huzursuz, dışarıda itibarsız bir yönetim anlayışını bu ülke daha fazla taşıyamaz.” şeklinde konuştu.

2015 GENEL SEÇİMLERİNDE İKTİDAR OLMAK

MHP Ekinözü ilçe Başkanı  Tahsin Çiçek  “Haziran 2015 de yapılacak olan Milletvekilliği genel seçimleri için  yaklaşık 5 ay önceden startını verdiklerini  ve “Hedefimiz Ekinözü ilçemizde Partimizi 1.parti yapmak ve genel başkanımız Devlet Bahçelinin Yüzünü güldürmek” diye konuştu.

“2015 yılında yapılacak seçimlere 7  ay gibi bir zaman kaldı  Ekinözü  ilçemizde 5 ay önce  siyasi çalışmalarımıza başladık  Ekinözü  ilçemizde partimize ve Genel Başkanımıza yoğun ilgi olduğuna şahit olduk ben ve arkadaşlarım adeta teyakkuz halindeyiz sürekli olarak halkımızın içindeyiz  Ekinözülü  vatandaşlarımız bizleri  tanıdıkça partimizi ve yapmak istediklerimizi anlattıkça bizleri seviyorlar ve büyük teveccüh gösteriyorlar Parti olarak her geçen gün  Ekinözü  ilçemizde ağırlığımızı hissediyoruz” diye konuşan  Çiçek  daha sonra şunları söyledi.

“Milliyetçi Hareket Partisi olarak hizmet anlayışımızın ham maddesi insandır  insanlarımızın arasında hiç bir ayırım yapmadan bütün vatandaşlarımıza eşit hizmet için varız bizler MHP olarak Türk siyasetinde yalansız dolansız siyaset yapabileceğimizi ispatlamış bir partiyiz Hak yolundan çıkmadık..doğru yoldan ödün vermedik biz MHP olarak “Önce ülkem sonra partim” diyebilen ve bunu ispat eden ülkemizdeki tek siyasi partiyiz. Ekinözü olarak 2015 seçimlerinde birinci parti olarak çıkmak için startı vermiş bulunmaktayız” diye konuştu

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol