Öne Çıkanlar DUALARIMIZ ŞEREF EROĞLU İÇİN KAHRAMANMARAŞ BBS 0-1 OFSPOR HALİL İBRAHİM SOFRASINA BUYURUN! MİLLİ BİLARDOCUMUZA DESTEK BATIPARK ER MEYDANI

Bu haber kez okundu.

SÜMER MAHALLESİNİN MİSAFİRİ BAŞKAN POYRAZ İDİ
 Sümer Mahallesi Muhtarlık binasında gerçekleşen ziyarete Sümer Mahalle Muhtarı Ramazan Avcı ile mahalle sakinleri ve belediye birim müdürleri katıldı.

Mahalle sakinlerinin tek tek şikayet ve sorunlarını dinleyen Başkan Poyraz, ilgili birim müdürlerine sorunları not tutturarak en kısa zamanda çözülmesini istedi.


Ziyaret sonrası bir açıklama yapan Kahramanmaraş Belediye Başkanı Mustafa Poyraz, mahallenin yerleşimden kaynaklanan bazı sorunları olduğuna işaret ederek: “Bugün Sümer Mahallemizi ziyaret ettik. Sümer Mahallemizde yerleşimden ve zeminden kaynaklanan bazı sorunlar var. Fen İşleri, Park Bahçe, Su Kanalizasyon ve diğer müdür arkadaşlarımızla mahalle halkımızın sorunlarını dinledik. Arkadaşlarımız kendi bölümleri ile ilgili sorunları not aldılar ve en kısa zamanda çalışmalara başlayarak sorunları çözecekler. Mahalle halkımızın genelinin istediği bazı yollara parke yapılması bazı bölgelere de kanalizasyon sitemi ve yağmurlama hattı döşenmesi gibi. Burada şunu belirtmeden geçemeyeceğim. Geçmişte bu mahallemizde İmar uygulaması yoktu ve bundan dolayı da bazı çalışmalar yapılamamıştı. Biz imar uygulamasını yaptık ve mahalle sakinlerimizin evlerinin tapularını teslim ettik.


Mahallemize imar uygulaması girince ortaya bir cami yeri ve okul yeri çıktı. Sanırım Özel İdaremiz okulun yapımı için ihaleyi yapmış. Arkadaşlarımız da caminin temel yerini kazmışlar en kısa sürede inşaatına başlanacak. Bunun haricinde arkadaşlarımız 4 dönümlük bir alan tespit etmişler ve buraya da park ve yeşil alan için çalışmalara hemen başlanacak. Ben burada özellikle de hanım kardeşlerimizden istirham ediyorum. Sokaklara parkeler döşendiği zaman özellikle herkes kendi evinin önünü temizlerse mahallemiz daha da temiz olur pırıl pırıl olur” diye konuştu.


Mahalle sakinleri ise Başkan Poyraz’ın Salı günü geleceğim diye söz verdiğini ve sözünde durarak mahalle sakinlerinin sıkıntı ve dertlerini dinlediğinden dolayı teşekkür ettiler.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol