Öne Çıkanlar dizi TEYFİK YAĞCI İSTİFA ETTİ!!! KAHVE İÇİRECEK 13 YIL ŞEYTAN TAŞLADIK GÖRÜMCEDEN YENGEYE BÖBREK NAKLİ

Bu haber kez okundu.

SOSYAL YAŞAM ALANLARI SUNUYORUZ!
 Özellikle, son yıllarda, şehrimizde gelişen ve kentin ekonomisini, günlük yaşam kalitesini ayakta tutan inşaat sektörü halkasına son eklenen zincir ASİS İNŞAAT sadece yaptıkları, teslim ettikleri kaliteli konutlarla değil, yapacakları apartmanlar, siteler, bu sitelere ilave ettikleri sosyal yaşam alanları ile sektörün yıldızı olma yolunda emin adımlarla ilerliyor.




Bugüne kadar 1.060 aileyi ev sahibi yapmışlar. Devam eden 510 konut var.

Aldıkları sorumlulukların, attıkları imzaların arkasında olmuşlar, konuta ihtiyacı olanlar güven duydukları için gönül rahatlığı ile ASİS İNŞAAT’a koşmuşlar. Firma yetkilileri de verdikleri süre içinde konutları zamanında teslim ederek, konut projelerindeki tecrübeleri ve inşaat kalitesi ile piyasadaki güvenlerini gün geçtikçe pekiştirmektedirler.

ORTAKLIK NASIL DOĞDU?

Şirketin ortakları ile konuşuyoruz; ikisi de birbirinden değerli, pırıl pırıl, üstelik de genç yetenekler; Mehmet Cilve ve İsmail İspir ortaklığından doğan firma, 4 yıl önce kurulmuş.

Her insanın, kurumun olduğu gibi, ortaklıkların da bir hikâyesi var. Mehmet Cilve ile İsmail İspir, birbirlerini tanımazken, bir arsa pazarlığı üzerinde ve farklı alanlardaki inşaatları sırasında tanışmışlar. Anlaşmışlar, birbirlerine inanmışlar, güvenmişler, ortak olmuşlar, adını da As Beton ve İspir soyisminin başındaki kısaltmaları alarak ASİS İNŞAAT koymuşlar. 4 yıldır bu ortaklık başarı ile, üstelik de her gün yükselen çıta ile sektörde yıldızı parlayan firma, marka haline gelmişler.

Birbirine karşıt gibi görünen doğa ve teknoloji olguları bütünleştiren, kendilerine özgü anlayışla hem doğayı, hem ileri teknolojinin imkânlarını yaşatan yepyeni bir dönemi başlattıkları için,  toplu ve özel çağdaş yerleşim projeleriyle geleceğin yaşam standartlarını bugün konut ihtiyacı olanlara sunuyorlar.

ASİS İNŞAAT’ın yaratıcı proje anlayışları içerisinde ayrıca, çağdaş şehircilik anlayışı ile gerçekleştirdikleri her projenin bulunduğu bölgeye değer katmasını sağlamaları da yer alıyor.

Onları da zaten öne çıkaran, bir numara yapan özellik de bu…



ARSA SIKINTISI HAD SAFHADA

Herkese, her bütçeye uygun konutları, kentin özellikle batı yakasında abide gibi yükselirken, sorduk; “Her gün temel atılıyor, her gün yeni insanlar taşınıyor. Kahramanmaraş konuta doymadı mı, konutta bir açlık söz konusu ki bu kadar inşaat yükseliyor?” şeklindeki sorumuza cevap veren Mehmet Cilve oldu; “Aksine… O kadar çok talep var ki, biz arsa sıkıntısı çekiyoruz. Konut kredilerinin düşük olması, konuta yatırımı düşünen insanlar imkânlarını zorlayarak ev sahibi olmayı düşünüyorlar. Konutlar, banka kredisinin düşük oluşu, ev alımı için cazip geliyor vatandaşa.”

Ortakların bu ortak düşüncesini müşteriler de paylaşıyor. Yeni yaşam alanlarını farklı yaşam projeleriyle hayata geçirdikleri için.

BİRBİRLERİNE SAYGI DUYAN ORTAKLAR

Havasından mı, suyundan mıdır bilinmez, bizde ortaklıklar pek uzun süreli olmaz. Ayrılık-gayrılık çok olurken, aksine, ASİS İNŞAAT’ın ortakları önce birbirlerine saygı duymuşlar, inanmışlar, güvenmişler. Zaten her şeyin, her başarının altında yatan güven duygusu değil midir? Onlar bu zoru değil, olması gerekeni hayata geçirmişler. Örnek olmuşlar topluma, sektöre. Mehmet Cilve - İsmail İspir’in bu meseledeki görüşleri şöyle; “Bizim için önemli olan önce insan, yani müşteri memnuniyeti. Müşteri dediğimiz velinimetlere önem verdik. Bu bakımdan sektörde önde gelen firmaların arasına girdik ve bugün herhalde sektörde ilk üç içinde yer alıyoruz. İnsana değer veren, çevreye duyarlı yapımızdan taviz vermiyoruz. Bir kere birbirimize saygı duyuyoruz. Fikirlerimize, kararlarımıza. Sonra her akşam toplanır, istişare ederiz. Bir günün değerlendirmesini yaparız. Birbirimize güvenimiz sonsuz. Sözleşmelere, senetlere, çeklere birbirimizden bağımsız imza da atabiliriz. Destekleriz eksikliklerimizle, artılarımızla tamamlarız birbirimizle Ayrımız gayrımız yok!”

Biz bu röportajı gerçekleştirirken, odaya giren İsmail İspir’in kardeşi Mevlüt İspir bu sözleri onaylıyor, yürekten katılıyor; “Sektörde kalıcı olmanın, güven duyulan marka olmanın bedeli vardır, biz bu bedeli müşterilerimize ziyadesiyle ödüyoruz!” derken cümleleri etkileyici idi,  çok vecizdi.

ORTA-UZUN VADEDE PLAN VE HEDEFLERİ

Artık hayatın anlamına anlam katan herkesin, her firmanın, kurumun bir hedefi, orta ve uzun vadeli planları vardır ve olmalıdır. Hayata tutunmanın, kalıcı olmanın, sektörde aranan-sorulan olmanın anlamı çok büyük. ASİS İNŞAAT da bir hedef koymuş; 2013’te,  başladıkları ve süresi gelen inşaatları-konutları tamamlamak ve insanları ev’lendirmek.

Lüks daireler üzerine de proje içindeler. Ruhsatı alınmış, harcı yatırılmış, projeleri tamamlanmış lüks daireler… 7 bloktan oluşan 170 daire, ki 17 bin metrekarelik alana yapılacak yeni proje yakında başlayacak. Ve ilkbaharda da temeli atılacak. Bu proje ile birlikte, daha büyük alanlar üzerine kurulu site projeleri de hedefler arasındaki yerini alırken, ASİS İNŞAAT’ın son dört yıldaki yükselişi, çıtayı yukarılara taşıması, sektörün olduğu kadar kentin insanlarını, basınını da yakından ilgilendirir hale gelmiş.

Bünyesinde sigortalı 700 personel barındıran, istihdam sağlayan, işçi çalıştıran firmanın başarı grafiği, kaliteli malzeme, kaliteli işçilik ve oto kontrol sistemi yanında güven duygusu ile daha da güçlenmiştir.

 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol