Öne Çıkanlar BAYAN GÜREŞÇİLERİMİZDEN BÜYÜK BAŞARI ONİKİŞUBAT İLÇESİ MUHTARLARI KONGRE YAPTI BÖLGE TURİZMİ İÇİN İMZALAR ATILDI YAZ SPOR OKULU KAYITLARI SONA YAKLAŞIYOR Başkan Okumuş; Muhtarlarla Beraber

Bu haber kez okundu.

SOSYAL MARKETLER DEPREMZEDELERİN HİZMETİNDE

Büyükşehir Belediyesi, ülkenin dört bir yanından yardıma gelen belediyeler, STK’lar ve gönüllüler, şehirde depremzedelerin tüm ihtiyaçlarının karşılanması noktasında çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Şehrin muhtelif noktalarında çadır ve konteyner kent kurulumları devam ederken bir yandan da vatandaşların yeme içme ihtiyacının karşılanması için Sosyal Marketler oluşturuldu.

Şehir genelinde toplu barınma alanlarına kurulan toplamda 33 Sosyal Market’te depremzedeler, temel gıdadan hijyen ürünlerine kadar birçok ihtiyacını ücretsiz olarak temin edebiliyor. Sosyal Marketlerin konumlandığı başlıca adresler arasında; KAFUM, Dulkadiroğlu Kamu Külliyesi, Avşar ve Karacasu Kampüsü, 12 Şubat, Batıpark ve Saim Çotur Stadyumu yer alıyor.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol