Öne Çıkanlar BAŞKAN TOPBAŞ ANILARINI TAZELEDİ Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye SAHADA ÇALIŞIYORUZ! AYDIN; KILAVUZLU SULAMASINI BİTİRECEĞİZ baskan

Bu haber kez okundu.

SİZLERİN DESTEĞİNİ BEKLİYORUZ
 Şimdi aynı yönetim, bir kere daha üyelerin,  delegelerin tercih ve teveccühüne başvuracak yani, 21. olağan genel kurulunu 11-12 Mayıs tarihlerinde yapacak.

Madoevi’nde, yönetim kurulu üyeleri ve yol arkadaşları ile bir kahvaltılı basın toplantısında konuşan Serbest Muhasebeci, mali Müşavirler Odası Başkanı Arif Şen, yoğun çalışma ve gayretlerinden dolayı tüm yönetim kurulu üyelerine, denetim kurulu üyelerine, disiplin kurulu üyelerine, birlik delegelerine, ilçe temsilcilerine ve oda personellerine, toplantı ve etkinliklerimize katılımlarından dolayı üyelerimize teşekkür etti.

Başkan Şen, bir hakkı daha teslim etti, bugüne kadar hep yanında olan, Oda’nın başarılı çalışmasında büyük payı olan Oda II. Başkanı Abdullah Kalın’a özverili çalışmalarından, başarılarından, yoğun gayret ve çabalarından, fedakarlıklarından dolayı hasseten teşekkür ederken, samimiyetini ortaya koydu.

UYGULAMALI EĞİTİMLER, SEMİNERLER

“Görevde bulunduğumuz süreler içerisinde birçok toplantılar tertip edilmiş, ara eleman kursları yapılmış 100 kişi bu kurslardan yaralanmak sureti ile yetiştirilmiş 99’na iş bulunmuş, meslektaşlarımıza yönelik Türk Ticaret kanunu, Kobi TFRS, Denetim Standartları ve Uygulamaları eğitimleri TÜRMOB eğitimcileri tarafından başarıyla odamızda yapılmıştır”  diyen başarılı sivil toplum kuruluş önderi Şen, konuşmasının bir bölümünde, Sütçü İmam Üniversitesi öğretim üyeleri ve öğretim görevlileri ile Dönem sonu işlemler, ara eleman kursları, Türk Ticaret kanunu eğitimleri ve Borçlar Kanunu Mesleğin dünü bu günü ve yarını Paneli yapılmıştır, katkılarından ve desteklerinden dolayı Sayın Rektörümüz M.Fatih Karaaslan’a, Rektör Yardımcımız Ugur Yıldırım’a, İİBF Dekanımız İsmail Bakan’a, öğretim üyesi Mahmut Yardımcıoğlu’a, ve öğretim görevlisi Mesut Bilginer hocalarımız ile tüm üniversite camiasına teşekkür etmeyi ihmal etmedi.

BÜROKRATLAR VE STK ÖNDERLERİNİ DE UNUTMADI

Odayı gerek toplantıları ile gerekse toplantılarında ve etkinliklerinde kendilerini  yalnız bırakmayan oda ve meslektaşlarına yardımlarını esirgemeyen, Defterdarımız Osman Kocaş’a, Vergi Dairesi Başkanlarımız Bülent Koçak, Kemal Şeker ve Cuma Sağlam’a, ve tüm daire ekibine, Küçük ve orta ölçekli mükellefler grup başkanımız Ahmet Erdoğan’a, ve tüm daire ekibine, SGK Müdürümüz Mehmet Şahin’e ve tüm daire ekibine, İşkur Müdürümüz Ali Yüce ve tüm daire ekibine, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanımız Kemal Karaküçük ve tüm ekibine, Esnaf ve Sanatkarlar odası Başkanı Ahmet Kuybu ve tüm ekibine, Kalida başkanı Osman Gemci ve ekibi ile bizlere katkı sunan tüm kamu kurum ve kuruluşlarına teşekkür eden Başkan Şen, “En büyük projemiz olan mesleğimize, meslektaşlarımıza, şehrimize yakışır bir müstakil oda binası için, yapmış olduğumuz girişimler sonucunda TÜRMOB dan 650.000.-TL aldık ve arsa temin ederek gecen ay içerisinde binamızın temelini hep birlikte atmış bulunmaktayız, nasip olursa önümüzdeki süreçte de bitirmeyi hedeflemekteyiz. Bizleri bu süreçte katkılarıyla yardımlarını esirgemeyen TÜRMOB Genel Başkanımız Nail Sanlı ve Yönetim Kuruluna teşekkür ederiz” dedi.

GÜVENOYUNUZU ALMAK ÜZERE YENİDEN ADAYIZ!

21. Olağan Genel Kurulumuz 11-12.Mayıs.2013 tarihinde yapılacağını duyuran Başkan Şen, konuşmasının son bölümünde şunları söyledi; ‘Yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatı’ diyerek, kaldığımız yerden hizmetlerimize devam etmek üzere bu yeni dönemde de sizlerin takdiri ve teveccühleri ile güven oyunuzu almak üzere adayız, meslekte beraberliğimizi ve birliğimizi artırdığımız bu dönemde, her zaman meslektaşımızın yanında ve hizmetinde olduk, sizler bize güç verdikçe de, gece gündüz tatil demeden sizlerin hizmetinde olmaya da devam edeceğiz, biz sizlere inanıyor ve güveniyoruz, sizlerde bize inanıp güvendikçe sizleri asla mahcup etmeyeceğimize, bu güne kadar olduğu gibi bundan sonrada üyelerimiz ve odamız için çalışacağımıza elimizden gelenin en iyisini ve en fazlasını yapacağımıza söz veriyoruz. Bizden önce adaylıklarını açıklayan gruba ve bağımsız adaylığını açıklayan arkadaşımıza başarılar diler; kazananın odamız, üyelerimiz ve şehrimizin olmasını temenni ederek saygılar sunarız.”

Şen daha sonra basın mensuplarının olağan genel kurulla ilgili sorularını cevaplandırdı, 11-12Mayıs’ta 465 üyenin oy kullanacağını sözlerine ekledi,  akabinde Madoevi önünde bir de hatıra resmi çekildi.











Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol