banner1482
Öne Çıkanlar MÜFTÜ İMRAN KILIÇ ADAY ADAYI OLDU GÜNEŞ PETROL HAYIRLI OLSUN! SARIYERDE KALDI MODERN SAĞLIK MERKEZLERİNE KAVUŞACAK MST MARKA KAZICI YÜKLEYİCİLER TERCİH EDİLİYOR

Bu haber kez okundu.

SİYASİ HAMLE İLE KARŞI KARŞIYAYIZ!
 17 Kasım günü akşamı, Barıtçıoğlu Et Lokantasında, bir gurup arkadaşı ile katıldığı toplantıda, basına açıklama yapan İlçe Başkanı Mustafa Akpınar, yönetimdeki bazı arkadaşlarının istifasının kendilerini üzdüğünü belirterek, “İçeriğini, perde arasını biliyoruz. Bizden ayrılan arkadaşlarımız yine yönetici, yine ülkücü, gönüldaşımız, yine partilimiz. Ancak bazı arkadaşlarımız, parti tüzüğü gereği, üç kez toplantılara katılmayınca, otomatik olarak parti ile ilişkileri kesiliyor. Bunların çoğu bu şekilde yönetimden çekilen arkadaşlarımız. Buna rağmen biz aylardır köy, mahalle ve muhtarlarla gezilerimiz, ziyaretlerimizi sürdürdük. İyi bir de çıta yakaladık. Bunları yönetici arkadaşlarımızla, partililerimiz, gönüldaşlarımızla yaptık. Ha, bu saatten sonra bu çalışmalarımız yine devam edecektir.  

Biz Dulkadiroğlu MHP yönetimi olarak partimizin ve davanın en üst seviyelere gelmesi için gecemizi gündüzüme kattık. Bu hak etmediğimiz bir operasyon oldu.

Önümüzde bir kongre süreci var. 3 Ocakta yapılacak olan kongremizde en iyi şekilde hazırlanacağız. Partimize yakışır şekilde kongremizi tamamlayacağız. Hep birlikte yazacağımız delegeler, yöneticiler partimizi iyi bilen, tanıyan ülkücü, iradeyi gösterebilecek kimseler olacaktır.

Ben ayrıca belirtmek istiyorum, inşallah diğer ilçe başkanı arkadaşlarımız da aynı şekilde hareket edip, gerçekten MHP mensupları ülkücü iradeyi sandıklara yansıtacaklardır” dedi.

YAPILANLARI DOĞAL KARŞILIYORUM!

Akpınar, daha sonra şunları söyledi; “Tabi ki burada yapılan siyasi bir hamle. Kongre süreci olduğu için ben biraz daha olaya şeffaf bakıyorum. Bu arkadaşların yapmış olduğu hadiseyi de doğal karşılıyorum. İnsanlar bir takım amaçlara ulaşabilmek için bazı hadiseleri gerçekleştiriyorlar.

Üstüne basarak vurgulamak istiyorum, yönetimden istifa eden, ettirilen arkadaşlar yine benim arkadaşım, yine ülküdaşlarım, partimizin mensupları. Hepsine de saygı duyuyorum. Bu hareketleri gösterecek bazı kişilere de saygı duyuyorum. Bu işlemlerden ötürü sitem de etmiyorum, saygı duyuyorum” diye konuştu.

Son olarak da; “Teşkilatın içini boşaltmak ülkücü ve milliyetçi yakışmayan hareket. Dolayısıyla bunun yanında şunu da belirtmek isterim, cumartesi genel merkeze ilettim, teşkilatımıza devam biz görevimizin başındayız. Kongremizi birlik ve beraberlik içinde tamamlayacağız, yola devam kararı alacağız” ifadesini kullandı.

DEDEOĞLU, TEŞEKİLATIN İÇ İŞLERİNE KARIŞMAYIZ!

Haberle ilgili olarak telefonla ulaştığımız MHP Milletvekili Mesut Dedeoğlu da, bunun parti içi bir mesele olduğunu, operasyondan haberdar olduğunu, hatta genel merkezinde bu operasyondan bilgisi olduğunu kaydetti, ancak teşkilatın iç işlerine karışmak gibi bir lüksü bulunmadığını, aksine hareketin şık olmayacağını yineledi.

 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol