Öne Çıkanlar BAHÇE YANGINI EVLERE SIÇRAMADAN SÖNDÜRÜLDÜ İLGİNÇ İDDİA KAYAK MERKEZİ SENEYE HAZIR ŞEREFSİZ BÖLÜCÜ ÖRGÜT MENSUPLARINI LANETLİYORUM. KOLAT; TAKIMI BERABER ÇIKARALIM

Bu haber kez okundu.

SESSİZ DÜNYANIN KONUŞAN ÜYELERİ
 Bu bağlamda, Dostluk Gurubunun organize ettiği,  işitme Engelliler Derneğinde, ikramını işadamı-müteahhit Hilmi Doğru’nun yaptığı yemekli birliktelikte, Dostluk Gurubu ile sponsor Doğru ve Belediye Meclis Üyesi Muhammed Doğru’ya teşekkür edilirken,  amacın ve niyetin engelliler arasındaki birlikteliği, dostluğu ve kaynaşmayı güçlendirmek olduğu dile getirildi.

Dernekte önce Kur’an-ı Kerim okundu, yemek duası yapıldı. Arkasından Ortopedik Engelliler Derneği Başkanı Arif Demir yaptığı konuşmada, iki dernek üyelerini bir araya getirdikleri için Dostluk Grubuna ve yemek ikramında bulunan Hilmi Doğru’ya ve bu güzel ortamın tertip edilmesinde payı bulunan Onikişubat Belediye meclis üyesi (Engellilere Komisyonu Başkanı) Muhammed Mustafa Doğru’ya teşekkür etti.


ENGELLERİN KALKMASI ÖNEMLİ

Bu tür toplantıların sık sık süreceği garantisini veren de Dostluk Gurubunun önderlerinden Abdurahman Akbaba, bu organizasyon ve katkı için emeği geçen herkese takdir duygularını gönderdi, bu tür toplantıların artarak devam edeceğini söyledi.

Çaylar Ortopedik Engelliler Derneğinde içilirken, engelliler arasında gönül bağı oluştuğuna dikkat çeken Belediye Meclis Üyesi M. Mustafa Doğru, her onbeş günde bir engelli vatandaşlarla kaynaşmayı amaçladıklarının altını çizdi, katılanlara minnet duygusunu ifade etmeyi unutmadı.











Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol