Öne Çıkanlar BAŞKAN TOPBAŞ ANILARINI TAZELEDİ Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye SAHADA ÇALIŞIYORUZ! AYDIN; KILAVUZLU SULAMASINI BİTİRECEĞİZ baskan

Bu haber kez okundu.

ŞERBETÇİ SÖZÜNÜ TUTTU, PRİMİ VERDİ
 İşte gerçek Maraş aslanı sezon başından bu yana maddi sıkıntılarla boğuşan Faturavizyon Kahramanmaraşspor’a Kahramanmaraşlı iş adamı Haluk Şerbetçi 30 Bin TL’lik maddi yardımda bulundu. Pendikspor maçına prim sözü veren Şerbetçi, 30 Bin TL’lik çeki Kahramanmaraşsporlu yetkililere teslim etti. Elis Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Haluk Şerbetçi, iç sahada oynanan Nazilli Belediyespor maçına 30 Bin TL prim vereceğini açıklamış ancak takımın mağlup olması ile bu primi Pendikspor maçına devrettiğini ifade etmişti. Pendikspor maçından alınacak galibiyete 30 Bin TL pirim sözü veren İşadamı Şerbetçi, Kahramanmaraşspor’un deplasmandan 3 puan ile dönmesiyle 30 Bin TL’lik primi Elis Otomotiv’de bulunan ofisinde düzenlediği basın toplantısı ile Kahramanmaraşsporlu yöneticilere teslim etti. Toplantıda bir konuşma yapan  Şerbetçi, Kahramanmaraşspor’un başarısı için her türlü destekte bulunmaya devam edeceğini ifade etti. Geçmişte de Kahramanmaraşspor’a çok fazla destek olduğunu ifade eden Şerbetçi, Kahramanmaraşspor’un PTT 1. Lig’e yükselmesi için birlik ve beraberliğin sağlanması gerektiğine vurgu yaptı.

SAYIN MAHİR ÜNAL’A TEŞEKKÜR EDİYORUM

Bunun için şehrin tüm organlarının harekete geçmesi gerektiğini belirten Şerbetçi, Ak Parti Grup Başkan Vekili ve Kahramanmaraş Milletvekili Mahir Ünal’ın destek sözünü hatırlatarak, “bu sözün birlik ve beraberliğin bir başlangıcı olması gerekir.” dedi ve şu şekilde devam etti: “Ak Parti Grup Başkan Vekili ve Kahramanmaraş Milletvekilimiz Mahir Ünal’ın manşet gazetesinde Kahramanmaraşspor’a destek olacağı yönünde bir haber okudum. Bu Kahramanmaraş’ı çok memnun edici bir açıklamadır. Ayrıca ben Mahir Ünal beyi şahsım adına çok teşekkür ediyorum.”

Nazilli mağlubiyetini hatırlatan Şerbetçi, konuşmasını şu şekilde sürdürdü: “Nazilli maçında talihsiz bir yenilgiye uğradık. 13-14 bin seyirci stadyumu doldurmuştu. O seyircilerinin feryadını ve coşkusunu görünce, Kahramanmaraşspor’un bir üst lige çıkması için ne kadar susadığımızı gördük. Biz bu karşılaşmaya prim sözü vermiştik. Ancak istemediğimiz bir mağlubiyet aldık ve biz primimizi Pendikspor maçına devrettik. Pendikspor maçında takımımız aslanlar gibi mücadele etti ve galibiyete uzandılar. Ben kendilerini bu galibiyetten dolayı kutluyorum ve tebrik ediyorum. Ben bu takımın PTT 1. Lig’e çıkacağına canı gönülden inanıyorum.”

BİR ÜST LİGE ÇIKACAĞIZ, BUNA İNANIYORUM!

Kahramanmaraş’ın birlik olması gerektiğine vurgu yapan Şerbetçi, “Tabi herkes el ele vermeli ve Kahramanmaraşspor’un bir üst lige çıkartılması için planlar yapılması gerekiyor. Elis Otomotiv A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı olarak bu konuda bir şeyler yapmak istedim ve 30 Bin TL’lik bir prim açıkladım. Bu primi de basın huzurunda Kahramanmaraşspor yöneticilerine takdim ettim. İnşallah bu gibi destekler artacaktır ve Kahramanmaraşspor bir üst lige çıkacaktır.” dedi.

Futbolun Kahramanmaraş’a çok büyük katkı sağlayacağını ifade eden Şerbetçi, sözlerini şu şekilde sürdürdü: “Futbolun şehrimize çok büyük katkısı olacaktır. Kahramanmaraşspor ve Kahramanmaraş Belediyespor liglerde daha da yukarıya çıktıkları zaman, bizler bu durumdan kazançlı çıkacağız. Şehrimize daha fazla uçak gelecek, şehre giren insan sayısında bariz bir artış olacak. Deplasmana gelen takımlar burada konaklayacak ve şehre ekonomik bir girdi sağlayacak. Ben bu takımların şehre çok büyük katkı sağlayacağını düşünüyorum. En önemlisi de Kahramanmaraşspor PTT 1. Lig’e yükseldiği zaman her hafta maçı olacak ve tüm Türkiye bu şehri konuşacak. Biliyorsunuz PTT 1. Lig maçları TRT’den canlı yayınlanıyor. Bu durum da Kahramanmaraş’a çok büyük katkı sağlayacaktır.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol