banner1482
Öne Çıkanlar PAZAR GÜNÜ DANANIN KUYRUĞU KOPUYOR PAZARCIK MESLEK YÜKSEKOKULU MEZUNİYET TÖRENİ TÜRK ÇİFTÇİSİNE HİZMETTE ASIRLIK MARKA TÜRKÜLERLE YOLDAŞIZ OZANLARLA GARDAŞIZ TÜNELLER YOĞUN BAKIMA ALINDI

Bu haber kez okundu.

 SENTETİK ÇİM SAHA HİZMETE AÇILDI
 Belediye Spor Tesisleri Hanefi Mahçiçek Stadyumu yanında yapımı tamamlanan Sentetik Çim Saha’nın açılışına AK Parti eski Milletvekili Hanefi Mahçiçek, Belediye Başkanı Mustafa Poyraz, İl Genel Meclisi Başkanı Mustafa Özsoy, Başkan Yardımcıları Cevdet Kabakcı, Av. Hasan Kara, Mustafa Uzunlar, AK Parti İl Başkanı Fatih Erkoç, Merkez İlçe Başkanı Necati Okay, Emniyet Müdürü Metin Aşık, Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürü Ali İhsan Kabakcı, Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Ergun Önal, Kahramanmaraşspor Kulübü Başkanı Feridun Kolat, spor kuruluşlarının temsilcileri, mahalle muhtarları, sporcular, belediye meclis üyeleri, il genel meclis üyeleri ve basın mensupları katıldı.



Açılış töreninde bir konuşma yapan Kahramanmaraş Belediye Başkanı Mustafa Poyraz, spora ve sporcuya her zaman destek olduklarına dikkat çekerek: “Belediye olarak imkanlarımız dahilinde spora ve sporcuya destek olduk ve olmaya da devam edeceğiz. Burası daha önce topraktı. Burasını arkadaşlarımız yaptıkları çalışmalarla sentetik çimle donattılar. Bu saha FİLA ölçülerinde ve standartlarında yapıldı.

Bugün burada açılışın yanı sıra amatör spor kulüplerimize de malzeme yardımında bulunacağız. Çünkü amatör sporun her zaman desteklenmesi gerektiğinin bilincini taşıyoruz.


Amatörde , bu sahalarda yetişen sporcularımızın Kahramanmaraşspor’da ve Kahramanmaraş Belediyespor’da top koşturacaklarını biliyoruz. Amatör spor kulüplerimize yaptığımız destekler her zaman devam edecek.

Buradan bir müjde daha vermek istiyorum. Merhum Osman Sayın adına yaptırdığımız Spor Salonumuzu da önümüzdeki günlerde hizmete açacağız. Malumunuz şehrimizde ilk spor salonu 1960’ yıllarda yapılmıştı. İkinci salonu biz yapıyoruz. Bundan sonra da imkanlarımız dahilinde salon sayılarını artıracağız” diye konuştu.

 


Konuşmanın ardından temsili olarak birkaç kulübe malzeme yardımında bulunulduktan sonra açılış kurdelesi kesildi.

Kurdele kesiminin ardından sentetik çam saha gezildi ve penaltı atışları yapıldı.

 

Açılış ardından Belediye Başkanı Mustafa Poyraz ve açılışa katılan davetliler Kahramanmaraş Belediyespor için yapılan yeni tesisleri gezerek incelemelerde bulundular ve futbolcularla sohbet ettiler.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol