banner1451
banner1461
Öne Çıkanlar KAHRAMANMARAŞ ÇANAKKALE ŞEHİTLERİNİANIYOR SİZE İHTİYACIMIZ VAR DULKADİROĞLU BELEDİYESİ ASFALTTA TAM GAZ GEBEL DE MİLLETVEKİLİ ADAYI BORAHAN

Bu haber kez okundu.

SEÇMEN BİLGİ KÂĞITLARI MUHTARLARDA

14 Mayıs seçimlerinde Kahramanmaraşlı seçmenlerin hangi sandıkta oy kullanacağına ilişkin seçmen bilgi kâğıtları muhtarlıklar tarafından dağıtılmaya başlandı.

Konuyla ilgili Onikişubat İlçe Seçim Kurulu Başkanlığından’dan açıklama yapıldı:

ONİKİŞUBAT İLÇE SEÇİM KURULU BAŞKANLIĞINDAN BİLDİRİLMİŞTİR

14 Mayıs 2023 Pazar günü (Cumhurbaşkanı Seçiminin ikinci oylamaya kalması durumunda ise 28 Mayıs 2023 Pazar günü) yapılacak olan Cumhurbaşkanı Seçimi ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri esas olmak üzere;

Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Avşar Yerleşkesi sınırları içerisinde bulunan yaşam alanlarında ikamet eden seçmenler seçim günü KSÜ Avşar Yerleşkesinde İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesine kurulacak olan sandıklarda oylarını kullanacak olup, ilgili seçmenlerin seçmen bilgi kâğıtları Avşar Mahallesi Muhtarına teslim edilmiştir.

Avşar yerleşkesinde bulunan seçmenler seçmen bilgi kâğıtlarını Avşar Mahallesi Muhtarlığından 09.05.2023 tarihine kadar almaları ilanen duyurulur. 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol