Öne Çıkanlar BAŞKAN TOPBAŞ ANILARINI TAZELEDİ Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye AYDIN; KILAVUZLU SULAMASINI BİTİRECEĞİZ SAHADA ÇALIŞIYORUZ! BADMİNTON GRUP MÜSABAKALARI SONUÇLANDI

Bu haber kez okundu.

ŞANLI URFA VALİSİ GÜVENÇ PAZARCIK’TA
 Pazarcık İlçemizde Vali Celalettin Güvenç’i Türkoğlu Kaymakamı ve Pazarcık Kaymakam vekili Tuncay Akkoyun karşılayarak  ve ziyaretlerine eşlik etti.

Vali Güvenç ilk olarak Pazarcık Belediye Başkanı Kamil Dalkara’yı makamında ziyaret ederek Başkan Dalkara’dan  ilçenin sorunları ve yapılan çalışmalar hakkında bilgiler aldı. Son derece samimi bir ortamda gerçekleşen ziyaret in ardından Başkan Dalkara ziyaretin ardından Misafiri Vali Güvenç’i aracına kadar uğurladı.

Vali Güvenç Belediye ziyaretinin ardından ilçe Kaymakamlığını da ziyaret etti. Burada Vali Güvenç’i Türkoğlu Kaymakamı ve Pazarcık Kaymakam vekili Tuncay Akkoyun, Garnizon Komutanı Binbaşı Nabi Aslan, Emniyet Müdür vekili Şerif  Çil  ve daire amirleri tarafından karşılandı.

Kaymakam Tuncay Akkoyun’dan ilçe de yapılan çalışmalar ile ilgili bilgi aldı,ilçede görev yapan daire Müdürleri ile de sohbet etti.Vali Güvenç burada Pazarcık ilçesindeki yapılan çalışmalardan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

İlçede bazı taziye ziyaretlerinde de bulunan Vali Güvenç daha sonra Pazarcık ilçesinden ayrıldı.



Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol